Handig voor onderweg: de leukste dwarsliggers om te lezen

01.08.2020 11:02
leukste dwarsliggers om te lezen Beeld: Shutterstock

Een dwarsligger is een klein en compact boek, dat hetzelfde maatje heeft als je telefoon. Ideaal dus voor op reis. Wij zetten de leukste voor je op een rij.


Casa Ibiza & Zeezicht

Handig: twee bestsellers van Linda van Rijn in één. In Casa Ibiza vindt Anna in het vakantiehuis van haar overleden ouders de ketting van haar zusje, die ooit in het zwembad verdronk. Ze gaat op zoek naar antwoorden, maar stuit op veel meer vragen…

Zeezicht vertelt het verhaal van Jan en Anouk, die Spanje verruilen voor een vakantie in Bergen aan Zee. Anouk organiseert een surpriseparty voor de veertigste verjaardag van Jan, maar al snel krijgt ze daar spijt van.

Je koopt deze dwarsligger hier.

 

Expat Exit

Curacao lijkt een heerlijk vakantieparadijs, maar niets is minder waar. Elisa wordt verantwoordelijk gehouden als het vriendje van haar zoon bij een bootongeluk zwaargewond raakt. En dan blijkt de boot ook nog eens betrokken te zijn bij een drugszaak.

Je koopt deze thriller hier.
 

Lees ook:
Lekker lezen: 7x kinderboeken voor de zomer >

 

Verloren

Een boek van het bekende schrijversduo Nicci French. Alleenstaande moeder Nina woont met haar twee kinderen op een eilandje voor de oostkust van Engeland, als plotseling haar tienerdochter niet meer thuiskomt van een logeerpartijtje. Waar is zij gebleven en welke geheimen heeft ze voor haar moeder?

Je koopt deze dwarsligger hier.

 

De secretaresse

Christine Butcher is een bescheiden vrouw die op kantoor in stilte getuige is van alles wat besproken wordt. Maar als zij door collega’s tot het uiterste gedreven wordt, zou ze zomaar eens de gevaarlijkste vrouw op kantoor kunnen zijn.

Je bestelt ‘m hier.

 

Versier me dan

Liever een heerlijke feelgoodroman? Duik dan in het verhaal van Cleo en Johnny, oud-klasgenoten die elkaar na jaren weer tegenkomen. Ze vraagt zich af of hij nog steeds zo’n pestkop is, als haar wereld plotseling instort en het vertrouwen dat ze in mannen heeft, volledig verdwijnt. Maar dan wordt ze uit onverwachte hoek plotseling versierd.

Je bestelt ‘m hier.

 

 

Nog meer fijne vakantietips?
Volg ons op Facebook en Instagram >