‘Het grote gezelschap op onze bestemming bleek op seksvakantie’

21.08.2022 14:32
vakantie gezelschap bleek seksvakantie Beeld: Unsplash

Tijdens het gezamenlijke diner in die idyllische chambre d’hôte voelden Jelka en haar toenmalige man zich wel wat bekeken, maar dat was waarschijnlijk hun verbeelding, dachten ze.

Jelka (41), moeder van Jules (12) en Esmée (10):

“Met mijn toenmalige man boekte ik ooit een Franse chambre d’hôte in de Cevennen. Hartstikke idyllisch. De eigenaar kookte elke avond vers én biologisch en wie wilde mocht aanschuiven.

De locatie bleek verder volgeboekt met een Frans gezelschap dat – pakweg 25 man sterk aan die lange, bonte tafel – al snel doorhad dat wij geen Fransen waren. We voelden ons wel wat bekeken tijdens het voorgerecht. Maar misschien was dat gewoon onze verbeelding, hoopten we.

Lees ook – Nienke: ‘Mijn man wilde partnerruil op onze vakantie’ >

In de smaak gevallen

Tot aan het eind van het hoofdgerecht een van vrouwen tegen haar buurman fluisterde: ‘Ik wil háár wel.’ ‘We kunnen ze beiden nemen’, antwoordde haar man. Toen ik in het Frans opmerkte dat ik wel nieuwsgierig was waar naartoe dan, schrokken ze zich rot. Het bleek om een seksvakantie te gaan, allemaal nogal jaren zeventig.

“Midden in de nacht gingen we nog stiekem glurend een rondje over het terrein te wandelen”

Stikkend van de lach, en na mijn uitleg dat wij – net getrouwd – het graag bij alleen elkaar hielden, zijn mijn ex en ik naar onze slaapplek geslopen, om midden in de nacht nog stiekem glurend een rondje over het terrein te wandelen.”

 

Met een abonnement op Kek Mama geniet je van mooie voordelen:

*Goedkoper dan in de winkel

*Lees elke maand als eerst Kek Mama

*Gratis verzonden

Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.