Foto van moeder in zwempak gaat viral: “Ik geniet nu van mijn lichaam”

27.01.2017 12:14
foto-moeder-zwempak-viral

De Australische Kirsten Bosly (blogger en moeder van twee) had lange tijd een hekel aan haar lichaam: ze wilde niet in de spiegel kijken, vermeed foto’s en was doodongelukkig. Tot ze tijdens een vakantie in Tasmanië het roer volledig omgooide.

Ze plaatste een foto samen met haar kinderen in zwempak op Facebook en schreef er een ontroerend verhaal bij. In no time gaat-ie viral.
 

Nieuw begin

“Dit is voor mij een nieuw begin”, schrijft ze. “Ik heb mijn lichaam verafschuwd, schaamde me voor mijn postuur. Maar nu niet meer. Ik laat het gaan en kies ervoor om te genieten van mijn lichaam. Ik voel me vrij en fucking awesome!
 

‘Gewoon, wij’

Hoe het komt dat ze ineens zo anders in het leven staat? “Ooit las ik de tekst ‘Ga zoveel mogelijk op de foto met je kinderen, want als jij er ooit niet meer bent, is dat het enige wat ze nog van jou hebben.'” Dit kwam zo hard binnen bij Kirsten dat ze op vakantie eindelijk besluit om met haar kinderen op de foto te gaan. “Zo kunnen ze terugkijken op een dag vol plezier. Samen, dus ook met mijn cellulitis. Niets bedekken, geen filters, gewoon… Wij.”