Ellemieke Vermolen onthult het geslacht van haar baby

20.09.2016 15:09
ANP Kippa ANP Kippa

Presentatrice Ellemieke Vermolen (39) is vandaag acht jaar getrouwd en vierde dat op een bijzonder manier. Aan Shownieuws vertelde het voormalig fotomodel namelijk dat zij en haar man Sergio Herman een jongetje verwachten. 

“We zijn er nog niet klaar voor en moeten nog aan de babykamer beginnen, dat soort dingen moeten allemaal nog gebeuren. Maar het is een jongetje. We zijn allemaal heel nieuwsgierig naar hoe hij eruit gaat zien”, aldus een blije Ellemieke.

Bob de Bouwer

Haar zoontjes Noah (6) en Zenna (4) kijken dagelijks naar de buik van Ellemieke en kunnen niet wachten tot de kleine geboren wordt. “Ze stellen vragen als  ‘mama, wordt ‘ie al veel dikker? Wanneer mag hij eruit?’. Ook helpen ze de Ellemieke mee met het bedenken van namen, al levert dat vooral veel hilariteit op. “Dat zijn dan namen van Bob de Bouwer en andere series waar ze graag naar kijken.”

Dat bedenken is wel nodig, want Ellemieke en Sergio hebben nog geen naam gevonden. “We zijn heel druk aan het nadenken, maar hebben er nog geen.” 

Ellemieke maakte haar zwangerschap in september op Instagram bekend.

 

Nr 3 is on the way #blessedmama #?

Een foto die is geplaatst door ELLEMIEKE VERMOLEN (@ellemieke_vermolen) op