Echte Gooische moeder Kimberly over kinderwens: ‘Nu is het tijd om te kiezen’

04.07.2023 11:32
Bron: Instagram

Open zijn over je kinderwens op tv? Daar twijfelde Echte Gooische moeder Kimberly flink over. Dat ze toch openhartig is geweest over haar wens, heeft ze positief ervaren. Zo vertelt ze in een nieuwe aflevering van Realitea.

De 38-jarige Kimberly heeft flink zitten wikken en wegen of ze haar kinderwens wel op camera wilde bespreken. Ze heeft een zoon van acht jaar oud, Morris. En ze vindt het dan ook een hele tijd wel prima zo. Mede doordat ze het eerste jaar na haar eerste zwangerschap niet zo lekker in haar vel zat. “Ik heb daarom altijd gezegd: ik wil nooit meer kinderen, want hoe ik me toen voelde… Dat was gewoon niet leuk.”

Lees ook: Echte Gooische moeder Pauline: ‘Er is ergens een angst dat het weer een stilgeboorte of miskraam zou worden’

Veel waardering

Omdat er volgens de Echte Gooische moeder veel vrouwen zijn die met hetzelfde ‘probleem’ rondlopen, speelde ze open kaart. Daarover zegt ze: “Achteraf krijg ik nu heel veel waardering van mensen dat ik zo openhartig ben, terwijl ik in de vorige seizoenen iets minder van mezelf liet zien. Dit is wel een realityprogramma waarin je iets van jezelf moet laten zien.”

Het lijkt erop dat Kimberleys eierstokken (weer) beginnen te rammelen want ze zegt: “Nu is het tijd om ervoor te kiezen of je het graag wil. En waarom niet?”. Op de vraag of Morris het leuk zou vinden om grote broer te worden antwoordt ze: “Ja, we hebben het erover gehad en het lijkt hem heel leuk!”

Neem nu een abonnement op Kek Mama en profiteer van een geweldige aanbieding: 8 nummers én een Studio Noos-tas voor maar € 49,95!