Dochtertje Rick Paul van Mulligen met RS-virus overgebracht naar intensive care

16.07.2021 21:17
rick paul van mulligen

Een heftige tijd voor Rick Paul van Mulligen en zijn gezin: dochter Bowie (1,5) ligt in het ziekenhuis met het RS-virus. Op Instagram laat hij weten dat ze is overgebracht naar de ic.

‘Ons kleintje heeft het RS-virus te pakken en is keihard aan het werk het uit haar lichaam te krijgen’, schreef Rick Paul donderdag op Instagram. Op de foto ligt het meisje in een ziekenhuisbed. ‘Dankzij de goede zorgen hier in het ziekenhuis gaat dat goed komen, al zou het voor ons niet snel genoeg over mogen zijn.’ Het RS-virus is een verkoudheidsvirus. Als overslaat op de luchtwegen kan het levensgevaarlijk zijn.  

Zeer emotioneel

Vandaag komt de acteur met een update: Bowie is overgebracht naar de intensive care. Daar slaapt ze en krijgt haar lichaam meer rust. ‘Ze is een strijder die keihard aan het werk is geweest, maar het werd te zwaar. […] Ze is hier gelukkig in goede handen’, schrijft hij. Rick Paul verwacht dat het nu de goede kant op gaat. ‘De weg naar herstel is nu echt ingezet, ook al doet deze omgeving anders vermoeden en is het zeker niet makkelijk en zeer emotioneel. Ze is zo stoer.’ Tot slot bedankt hij zijn volgers voor alle lieve berichten en steun.

Lees ook
Acteur Rick Paul van Mulligen: ‘Een co-ouderschap met z’n drieën is ideaal’ >

 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >