Dochtertje Pauline Wingelaar overleden na vroeggeboorte

03.10.2021 17:18
Pauline Wingelaar BN'er interview

Ontzettend verdrietig nieuws: het dochtertje van Pauline Wingelaar is overleden na een vroeggeboorte. Het meisje, genaamd Belle, kwam na bijna 22 weken zwangerschap ter wereld.

Dat vertelt Pauline in een openhartige post op haar Instagrampagina.

 

Ernstige complicaties

‘Tot ons grote verdriet ben ik donderdag 30 september veel te vroeg bevallen van ons dochtertje Belle Bisschop van Tuinen, die vanwege haar vroeggeboorte (bijna 22 weken) is overleden’, schrijft Pauline.

‘De afgelopen twee weken hebben zich helaas ernstige complicaties rondom mijn zwangerschap voorgedaan. Met precies 20 weken braken mijn vliezen… ‘Madeliefje’ (zo noemde ik haar in mijn buik) en ik hebben samen zo hard gevochten tegen de natuur, want zolang ons meisje niet opgaf, deden wij het ook niet…’

 

Definitief afscheid

Het is voor Pauline het lastigste bericht dat ze ooit heeft gedeeld. ‘En waar ik als een berg tegenop zie, want nu is het afscheid zo definitief. Jullie begrijpen dat we even wat tijd nodig hebben om dit verlies en verdriet met elkaar een plekje te geven.’

 

 

Fertiliteitstraject

Pauline maakte haar zwangerschap afgelopen zomer bekend. Vanwege PCOS was een zwangerschap voor Pauline niet vanzelfsprekend en doorliep ze een fertiliteitstraject. Pauline en haar man Harmen hebben nog twee zoons: Reinier en Diederik.

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement en profiteer van leuke aanbiedingen!