kijktips voor je kind woensdag topstory
Beeld: Getty Images

Is je kind wel klaar met de supersoker of het zwembad in de tuin? Een serie of leuke film doet het altijd goed, dus zet 'm voor de buis en jij kan ongestoord genieten van de zon.

Oceanworld 

Een soort Blue Planet: deze fantastische documentaire op Videoland neemt je kind mee op reis onder water, door de ogen van een zeeschildpad. Het is zo gedetailleerd gefilmd dat het bijna lijkt alsof je zelf een duik maakt. (Dus niet gek opkijken als je kind straks op duikles wil).

 

The Lion King

De jungle induiken, kan natuurlijk ook. The Lion King zal je kind nooit gaan vervelen, zeker niet sinds-ie in 2019 in een modern jasje is gestoken. Moet jij alleen even je oren dichtdoen in de tuin, want dat beroemde deuntje blijft anders geheid in je hoofd zitten.

 

 

Article continues after the ad

 

Lees ook:
13x leuke uitjes voor kinderen in de lente >

 

Bassie en Adriaan

Het duo blijft leuk, ook na al die jaren. Op reis door Amerika, De Verzonken Stad en Het Geheim van de Schatkaart: je kind kan ze allemaal via Videoland bekijken. 

 

Elena van Avalor

Nog een Disney-klassieker, die gaat over de zestienjarige prinses Elena. Na jaren opgesloten te hebben gezeten neemt ze plaats op de troon. Samen met haar vrienden probeert ze het rijk Avalor weer te laten opleven en vecht ze tegen vijanden.

 

Lady Lemonade

Is je kind gek op knutselen? Zet 'm met al z'n knutselspullen en de iPad aan tafel en hij is uren zoet met het maken van de leukste creaties. Op het kanaal van Lady Lemonade vind je de leukste knutselinspiratie: van papieren rozen tot een DIY om stoepkrijt te maken.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >