Dít zijn de nieuwste films voor volwassenen op Pathé Thuis

13.10.2021 14:32
films volwassenen Pathé thuis Beeld: Shutterstock

Via Pathé Thuis kun je heel gemakkelijk vanaf je luie bank genieten van de nieuwste films voor volwassenen. Wij zochten de leukste alvast voor je uit.


Zwaar Verliefd! 2

Isa en Ruben zetten de volgende stap en gaan samenwonen. Hun relatie krijgt meer intimiteit, maar ook sluipt de sleur er een beetje in. Dan ontmoet Isa iemand die weleens de perfecte match kan zijn…

 

The Virtuoso

Een slaperig stadje wordt wakker geschud wanneer een professionele huurmoordenaar een nieuwe opdracht accepteert. Ineens is het een stad vol gevaar, bedrog en moord.

 

A Quiet Place Part II

Na de dodelijke gebeurtenissen rondom hun huis zet de familie Abbott hun overlevingstocht in stilte voort in de buitenwereld, terwijl de geheimzinnige wezens op de loer liggen.

 

Lees ook:
5x leuke series op Videoland voor volwassenen >

 

Free Guy

Guy beleeft elke dag hetzelfde. Hij gaat naar zijn werk in de bank, overleeft een overval, speelt een potje softbal en gaat naar bed. Totdat hij een bijzondere bril vindt.

 

Promising Young Woman

Cassie had een magistrale toekomst in het verschiet, totdat een mysterieus incident haar leven omgooide. Nu is niks meer wat het lijkt en leidt ze een dubbelleven.

 

The Marksman

Jim raakt betrokken bij een bloederige schietpartij en hij neemt een jongen onder zijn hoede. Achterna gezeten door wrede huurmoordenaars en corrupte agenten probeert Jim de jongen veilig te houden.

 

Four Good Days

Molly is drugsverslaafd en probeert met behulp van haar moeder de vier cruciale dagen van herstel door te komen. ‘Four Good Days' is gebaseerd op een aangrijpend waargebeurd verhaal tussen moeder en dochter.

 

Ook vanaf je bank genieten van de fijnste volwassen films? Klik hier voor een abonnement op Pathé Thuis.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >