films volwassenen Pathé thuis
Beeld: Shutterstock

Via Pathé Thuis kun je heel gemakkelijk vanaf je luie bank genieten van de nieuwste films voor volwassenen. Wij zochten de leukste alvast voor je uit.

Nomadland

Article continues after the ad

De 60-jarige Fern (Frances McDormand) raakt financieel aan de grond in de kredietcrisis. Ze besluit als een moderne nomade met een bus door het Amerikaanse westen te reizen. De film won drie Oscars, waaronder die voor beste film.

Those Who Wish Me Dead

Een 12-jarige jongen is getuige van de moord op zijn vader. Als hij wordt achtervolgd door twee huurmoordenaars vlucht hij het bos in. Daar ontmoet hij een brandwacht (Angelina Jolie). Wanneer de huurmoordenaars het bos in de fik steken, brengen ze iedereen in levensgevaar.

The killing of two lovers

In dit psychologische drama komen jeugdliefdes David (Clayne Crawford) en Nikki (Sepideh Moafi) in een huwelijkscrisis terecht. Ze nemen wat afstand, maar gaan beide anders om met de breuk. David wil vechten voor zijn gezin, maar Nikki vindt opnieuw de liefde.

The Little Things

Hulpsheriff van Kern County Joe “Deke” Deacon (Denzel Washington) wordt naar Los Angeles gestuurd om bewijs te verzamelen. Dat had een routineklus moeten zijn, maar hij raakt betrokken bij de zoektocht naar een seriemoordenaar die de stad onveilig maakt.

City of Lies

Detective Poole (Johnny Depp) probeert al jaren de moord op rapper 'The Notorious B.I.G.' op te lossen, maar na twee decennia is de zaak nog altijd open. Een verslaggever (Forest Whitaker) die wanhopig zijn reputatie wil redden, is vastbesloten om uit te vinden waarom.

Fatale

Een getrouwde man heeft een onenightstand met een mysterieuze vrouw. Wat bij één avond had moeten blijven, wordt al snel een nachtmerrie wanneer de vrouw hem bedreigd met de vraag hoe ver hij wil gaan om zijn huwelijk te redden.

Vanquish

Damon (Morgan Freeman) is een gepensioneerde politiecommissaris die verzorgd wordt door Victoria (Ruby Rose). Op een dag ontvoert hij haar dochter om haar te chanteren. Hij dwingt Victoria hem te helpen grote schoonmaak te houden binnen het corrupte korps.

Lees ook:
5x leuke series op Videoland voor volwassenen >

French Exit

De socialite Frances (Michelle Pfeiffer) leidt samen met haar zoon een luxe leven in New York. Hun reputatie komt ten val na de dood van haar beruchte man. Geplaagd door het nieuws dat het geld nu echt op is besluiten de twee naar Parijs te vertrekken.

Fear of Rain

Rain Burroughs (Katherine Heigl) heeft schizofrenie en elke dag is een worsteling. Ze is van mening dat de schaduwen en kreten van de zolder van haar buurman een duister geheim verbergen en ze vermoedt dat haar buren een kind hebben ontvoerd.

Pixie

Pixie wil wraak nemen voor de dood van haar moeder en plant een overval. Dit mislukt echter en ze slaat met twee jongens op de vlucht terwijl ze Ierland doorreizen om uit de handen te blijven van een huurmoordenaar en schietgrage priesters.

 

Ook vanaf je bank genieten van de fijnste volwassen films? Klik hier voor een abonnement op Pathé Thuis.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >