films volwassenen Pathé thuis
Beeld: Shutterstock

Het leven is zo leuk én simpel: via Pathé Thuis kijk je heel gemakkelijk de nieuwste films voor volwassenen. Wij zochten de leukste alvast voor je uit.

Wonder Woman 1984

Diana werkt als antropologe en probeert haar activiteiten als Wonder Woman geheim te houden. Als Maxwell Lord haar instituut bezoekt, komt hij met behulp van collega Barbara Ann Minerva in het bezit van een mysterieuze Dreamstone.

Article continues after the ad

 

Made in Italy

Een eigenzinnige kunstenaar en zijn van hem vervreemde zoon, reizen af naar Italië. Ze gaan naar het huis dat ze van hun overleden echtgenote en moeder hebben geërfd. Niet om er te wonen, maar om het te verkopen.

 

Redemption Day

Brad lijdt onder de langetermijneffecten van zijn verblijf in oorlogsgebied, terwijl zijn vrouw probeert hem te laten wennen aan het burgerleven. Wanneer Kate een carrière mogelijkheid in Marokko krijgt, dringt Brad erop aan deze aan te nemen.

 

Lees ook:
5x leuke series op Videoland voor volwassenen >

 

2067

De aarde is door klimaatverandering verwoest en de mensheid is aangewezen op zuurstoftanks. Hun redmiddel? Het bouwen van een tijdmachine op kwantumniveau, in de hoop contact te maken met de mens in de toekomst.

 

All My Life

Maak kennis met Jenn en Sol: een charmant, levenslustig stel dat net verloofd is. Alles lijkt ze voor de wind te gaan, maar dan krijgt Sol ineens de diagnose leverkanker. Hij krijgt te horen dat hij terminaal is. 

 

Tainted

Na vijftien jaar gevangenisstraf probeert een ex-gevangene een rustig leven te leiden. Maar zijn plannen worden verstoord als leden van de Russische maffia hem bevelen een laatste opdracht te voltooien.

 

Let It Snow

Mia gaat met Max snowboarden in een afgelegen oord. Maar nadat ze stiekem een afgesloten piste opgaan, verdwijnt Max. Voor Mia wordt het nu een gevecht op leven en dood wanneer ze tot de ontdekking komt dat een moordenaar achter haar aanzit.

 

Ook vanaf je bank genieten van de fijnste volwassen films? Klik hier voor een abonnement op Pathé Thuis.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >