disney+ kijken volwassenen deze maand 2021 februari
Beeld: Shutterstock

Kinderen in bed en de was gedaan? Pak een wijntje erbij en geniet van deze heerlijke series voor volwassenen op Disney+.

The Mandalorian

Een eenzame premiejager is vijf jaar na de Return of the Jedi op een missie om een doelwit op te sporen. Al snel blijkt dit Baby Yoda te zijn.
 

 

The X-Files

FBI-agenten Fox Mulder en Dana Scully proberen een aantal onopgeloste en onverklaarbare FBI-zaken - de X-files - op te lossen. Fox gelooft in het bestaan van buitenaardse wezens en wil hun bestaan bewijzen. Dana heeft echter geneeskunde gestudeerd en benadert de zaken juist wetenschappelijk.

 

Revenge

Emily Thorne keert terug naar The Hamptons, een plek waar ze de zomers vaak doorbracht met haar vader, die inmiddels is overleden. Ze wil wraak nemen op iedereen die haar en haar familie in het verleden kwaad heeft gedaan - in het bijzonder een vrouw die haar vader heeft bedrogen en bestolen.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >

Article continues after the ad


Once Upon a Time

In het fictieve stadje Storybrooke komen de bewoners uit verschillende sprookjes. Ze zijn door een kwaadaardige koningin naar de echte wereld getransporteerd, maar weten niet dat ze niet ouder worden. Slechts een persoon - premiejager Emma, de dochter van Sneeuwwitje en Prince Charming - kan de vloek verbreken en hun redden.

 

 

High Fidelity


Rob Brooks is de vrouwelijke eigenaar van een platenwinkel in Crown Heights, Brooklyn. Ze herleeft relaties uit haar verleden door middel van muziek en de popcultuur, terwijl ze probeert over haar enige ware liefde heen te komen.

 

Ugly Betty

Betty Suarez, een latina uit New York, werkt samen met Daniel Meade in de zaak van zijn vader Bradford. Daniel is de hoofdredacteur van het populairste blad, Mode Magazine en Betty is zijn secretaresse. Ook Bradfords 'dochter' Alexis en Daniels moeder Claire werken in de zaak.
Met de hulp van haar trotse familie uit Queens, zal Betty grote dromen blijven hebben en elke hindernis in haar eigen unieke stijl aanpakken.


The Gifted

Wat als je kinderen plotseling beschikken over bijzondere, mutante krachten? Het gebeurt de Struckers, waardoor hun leven n een stroomversnelling raakt. Noodgedwongen slaan ze op de vlucht voor de mutanten-opsporingsdienst.Heb je nog geen abonnement op Disney+? Sluit 'm hier af.

 

 

 

Lees ook
Zet de popcorn maar klaar: deze kinderseries verschijnen deze maand op Netflix >