disney+ kijken volwassenen deze maand 2021 februari
Beeld: Shutterstock

Kinderen in bed? Trek open die fles wijn en ga lekker zitten voor deze fijne series voor volwassenen op Disney+.

Miss Piggy

Miss Piggy is host van haar eigen talkshow Up Late with Miss Piggy. Klein detail: haar relatie met Kermit de Kikker is voorbij, maar hij is wel de producent van haar programma. 

Article continues after the ad

 

Bones

Temperance Brennan helpt de FBI als forensisch antropologe aan het Jeffersonian Institute met het oplossen van moordzaken. Maar als er tussen de FBI en het instituut onenigheden ontstaan, gaat dat niet zo soepeltjes.

 

Modern Family

Zin in een paar avonden heerlijke humor? Volg dan het wel en wee van Jay, dochter Claire en zoon Mitchell. De serie over de drie gezinnen die samen één familie vormen, draaide meer dan tien jaar en sleepte maar liefst vier Emmy's en een Golden Globe in de wacht.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >


The Walking Dead

Politieagent Rick Grimes wordt wakker in het ziekenhuis nadat hij is neergeschoten tijdens een achtervolging. Maar alles is plotseling anders: het overgrote deel van de mensheid blijkt te zijn veranderd in zombies. Zie dan maar eens te overleven.

 

 

Terra Nova

In Terra Nova wordt de aarde in 2149 bedreigd door luchtvervuiling en overbevolking. Wetenschappers ontdekken in Hope Plaza een scheur in de ruimte-tijd, waardoor mensen 85 miljoen jaar terug in de tijd kunnen reizen. De familie Shannon vertrekt samen met andere kolonisten om in het verleden een nieuwe samenleving op te bouwen.

 

 

The Simpsons

Pak meteen een paar afleveringen van The Simpsons mee. Er zijn er meer dan zeshonderd, dus met deze wereldberoemde serie uit de oude doos ben je wel even zoet.


The Mandalorian

Last but not least is er de eerste live-actionserie in het Star Wars-universum: The Mandalorian. In deze hit volgen we een premiejager die vijf jaar na de val van zijn Empire op geld gaat jagen. Maar zijn leven verandert voor goed als The Child - Baby Yoda - op zijn pad komt.

 

Heb je nog geen abonnement op Disney+? Sluit 'm hier af.

 

 

Lees ook
Zet de popcorn maar klaar: deze kinderseries verschijnen deze maand op Netflix >