Dít zijn de leukste series voor volwassenen op Disney+

09.10.2021 16:02
disney+ kijken volwassenen deze maand 2021 februari Beeld: Shutterstock

Avond zonder plannen? Plof op de bank en geniet van deze heerlijke series voor volwassenen op Disney+.

The Falcon and the Winter Soldier

Falcon en the Winter Soldier proberen hun weg te vinden in het MCU na het wegvallen van Captain America. Maar door toedoen van het Amerikaanse leger en de mysterieuze Flag Smashers moet het duo sneller in actie komen dan ze hadden gehoopt.

 

The Incredible Dr Pol 

De Nederlandse dokter Pol leeft in Amerika en heeft als specialisme grootvee. Als stressbestendige arts werkt hij volle dagen en is hij een legende in de gemeenschap. 

 

Gordon Ramsay: Uncharted

Gek op koken? Topkok Gordon Ramsay reist in Uncharted de hele wereld over om de mooiste lokale gerechten te maken. Ondertussen praat hij met locals en leert hij nieuwe kooktechnieken en eetgewoonten. 

Rebel

Annie ‘Rebel’ Bello is een advocaat zonder rechtendiploma, maar met een hoop levenservaring. Ze doet alles voor haar klanten en geliefden en wil koste wat het kost winnen.

 

The Resident

Altijd fijn, een ziekenhuisserie. Neem een kijkje in de medische wereld en het privéleven van de artsen in het Chastain Memorial Hospital, met alle hoogte- en dieptepunten die daarbij komen kijken.

 

Lees ook:
De leukste Amazon Prime series voor volwassenen >

 

Scrubs

Arts in opleiding J.D werkt samen met zijn beste vriend Turk in het Sacred Heart Hospital. Waar veel ziekenhuisseries vooral een serieuze toon hebben, kun je bij deze serie genieten van heerlijk droge humor.

 

Lost

Als een vliegtuig neerstort op een mysterieus eiland, ontstaat er veel paniek. Slechts achtenveertig inzittenden hebben de crash overleefd, die moeten zien te overleven op het eiland. In iedere aflevering staat één persoon centraal: ben je wel even zoet mee, dus.

 

The Muppets

Geen drama, maar juist lekker veel humor: Miss Piggy heeft haar eigen praatprogramma op de late avond en haar ex Kermit de Kikker is daar de producent van. 

 

The Mandalorian

Een eenzame premiejager is vijf jaar na de Return of the Jedi op een missie om een doelwit op te sporen. Al snel blijkt dit Baby Yoda te zijn.
 

The X-Files

FBI-agenten Fox Mulder en Dana Scully proberen een aantal onopgeloste en onverklaarbare FBI-zaken – de X-files – op te lossen. Fox gelooft in het bestaan van buitenaardse wezens en wil hun bestaan bewijzen. Dana heeft echter geneeskunde gestudeerd en benadert de zaken juist wetenschappelijk.

Lees ook:
Dit zijn de nieuwste films op Videoland voor kleuters >

 

Revenge

Emily Thorne keert terug naar The Hamptons, een plek waar ze de zomers vaak doorbracht met haar vader, die inmiddels is overleden. Ze wil wraak nemen op iedereen die haar en haar familie in het verleden kwaad heeft gedaan – in het bijzonder een vrouw die haar vader heeft bedrogen en bestolen.

Once Upon a Time

In het fictieve stadje Storybrooke komen de bewoners uit verschillende sprookjes. Ze zijn door een kwaadaardige koningin naar de echte wereld getransporteerd, maar weten niet dat ze niet ouder worden. Slechts een persoon – premiejager Emma, de dochter van Sneeuwwitje en Prince Charming – kan de vloek verbreken en hun redden.

 

High Fidelity

Rob Brooks is de vrouwelijke eigenaar van een platenwinkel in Crown Heights, Brooklyn. Ze herleeft relaties uit haar verleden door middel van muziek en de popcultuur, terwijl ze probeert over haar enige ware liefde heen te komen.
 

Ugly Betty

Betty Suarez, een latina uit New York, werkt samen met Daniel Meade in de zaak van zijn vader Bradford. Daniel is de hoofdredacteur van het populairste blad, Mode Magazine en Betty is zijn secretaresse. Ook Bradfords ‘dochter’ Alexis en Daniels moeder Claire werken in de zaak.
Met de hulp van haar trotse familie uit Queens, zal Betty grote dromen blijven hebben en elke hindernis in haar eigen unieke stijl aanpakken.

 

The Gifted

Wat als je kinderen plotseling beschikken over bijzondere, mutante krachten? Het gebeurt de Struckers, waardoor hun leven n een stroomversnelling raakt. Noodgedwongen slaan ze op de vlucht voor de mutanten-opsporingsdienst.

Heb je nog geen abonnement op Disney+? Sluit ‘m hier af.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >