Dit zijn de nieuwste films op Videoland voor kleuters

19.11.2019 23:00
nieuwste-films-videoland-kleuters

De tijd dat je de deur uit moet om een nieuwe film te kunnen zien, is verleden tijd. Met dit lijstje van Videoland kijken jij en je kind gewoon vanuit jullie luie stoel. 

Mees Kees

De vrolijke, slimme en grappige Tobias werd door de juf altijd om niets de klas uitgestuurd. Invaller Mees Kees komt dan ook als geroepen. Toch merkt Mees Kees dat er iets met Tobias is. Hij heeft nooit brood mee bijvoorbeeld: zijn vader is overleden en zijn moeder ligt dagenlang in bed. Mees Kees ontfermt zich over Tobias, maar de strenge directrice Dreus vindt dat maar niets.

 

De Hazenschool

Hazenjongen Max wil maar één ding: lid worden van een stoere jeugdbende in de stad. Met capriolen in een modelvliegtuig probeert hij indruk te maken op de bendeleden, maar hij heeft weinig geluk, want het vliegtuigje stort neer op een merkwaardige plek in het bos waar een groep hazen in ouderwetse kleren hem aanstaart. Een film met een paassfeertje, maar daarom niet minder leuk.

 

Lees ook
7x leuke series op Videoland voor kleuters >

 

Casper en Emma – een vrolijk kerstfeest

Casper en Emma willen een witte kerst, maar de sneeuw is nergens te bekennen. Ze sturen een brief naar de kerstman en ondertussen zingen ze kerstliedjes en maken ze versiering op de opvang. Emma wil het liefst kerst met opa vieren zoals ze dat elk jaar doen, maar helaas lijkt dit anders te gaan lopen.

 

De Sneeuwkoningin

In haar poging om een geheel nieuwe, ijskoude wereld te creëren (waar geen plaats is voor warmte en gevoel) heeft de koele Sneeuwkoningin de wereld bedekt onder een dikke ijslaag. Volgens haar magische spiegel is haar laatste vijand de glasmaker Vegard. En dat zorgt voor veel spanning. Goed om te weten: deze video is geschikt voor kinderen van 6+

Bron: nieuwdezeweek.nl

 

Meer Kek Mama? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg elke week het laatste nieuws, persoonlijke verhalen, fijne (uit)tips en grappige fotoseries in je mailbox >