Dit zijn de leukste moedervloggers om te volgen

19.07.2019 23:34
nienke plas bevallen

Altijd lekker om zonder gêne in iemands leven te kunnen snuffelen. Bekijk bijvoorbeeld de vlogs van onderstaande moeders eens – hartstikke leuk en je ziet gelijk hoe ánderen het doen.

SuperSaar

Saar Koningsberger begon met vloggen toen ze zwanger was van dochter Scottie, maar is hier ook na de bevalling mee doorgegaan. Wat je kunt verwachten? Veel vrolijkheid, fijne gesprekken en mooie vakanties.

 

De Huismuts

Rachel van Sas is moeder van twee dochters, woont in Amsterdam en is oprichtster van het platform ‘De Huismuts'. Elke week geeft ze je een openhartige kijk in haar leven: van haar trouwdag tot de bevalling.

 

Nienke Plas

Als er íemand is met bakken energie en humor, dan is het Nienke Plas wel. Samen met Frenky-Dean en verloofde Resley woont ze in Amsterdam en neemt ze haar ‘kijkertjes' tijdens haar ‘Shitty Diary' mee in alles wat ze doet. By the way: ze gaat binnenkort trouwen en ook díe voorbereidingen maak je in de special ‘Ik ga trouwen, ouwe' van dichtbij mee.

 

Lees ook

VIDEO: Saar Koningsberger schrikt als ze dochter Scottie van de crèche haalt >

 

Sanny zoekt Geluk

Sanny Verhoeven beviel vorig jaar van haar dochtertje Charlie en was binnen enkele maanden opnieuw in verwachting van dochter Zoë, die begin juli ter wereld kwam

 

ALBOE

Vriendinnen Kim en Ilonka, beiden moeder, bloggen en vloggen samen voor ALBOE.nl. Ze doorbreken graag taboes en laten ups, maar ook downs zien.

 

Jamie Li

Wie niet vies is van een flink portie fashion, is bij Jamie Li aan het goede adres. Ze ziet er zelf niet alleen fantastisch uit, ook haar twee jongens weet ze altijd geweldig te kleden. Ze houdt van feestjes, shoppen, lekker eten en heeft onlangs ook nog twee boeken geschreven.

 

Meer Kek Mama lezen? Neem nu een abonnement en profiteer van de leukste aanbiedingen.