Met deze pure foto’s maakt Sanny Verhoeven bekend dat ze opnieuw moeder is geworden

03.07.2019 11:28
sanny-verhoeven-bevallen-van-dochter

Juli begint mooi voor Sanny Verhoeven: op de eerste van de maand is ze bevallen van dochter Zoë Maré. Dat maakt de actrice, presentatrice en vlogger bekend op Instagram.

‘Lesje geleerd’

‘Ze zat misschien heel snel in mijn buik, maar heeft zich niet laten opjagen door een ongeduldige moeder om eruit te komen’, schrijft ze bij de pure foto’s. ‘Nog voordat ze op deze wereld kwam leerde ze me al zo’n mooie les over geduld en overgave. Dat wat je niet kunt controleren moet je maar laten gaan. En toen mama haar lesje had geleerd zette ze ineens flink de vaart erachter! Want na 2,5 uur weeën en slechts 25 minuten in het ziekenhuis kwam je er al na twee keer persen uit.’

 

Lees ook
9x bevallingsfoto’s waar je stil van wordt >

 

Getrouwd

Sanny is in 2016 getrouwd met ondernemer Jorg Ruis, die ook actief is op YouTube. Samen hebben ze al een dochter van 1, Charlie Fay.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Daar is ze dan! Onze dochter Zoë Maré Ruis. Deze dame is gisterenmiddag op 1 juli geboren om 14.02 uur en heeft een grappig gevoel voor timing. Ze zat misschien heel snel in mijn buik maar heeft zich niet laten opjagen door een ongeduldige moeder om eruit te komen. Nog voordat ze op deze wereld kwam leerde ze me al zo’n mooie les over geduld en overgave. Dat wat je niet kunt controleren moet je maar laten gaan. En dat was best een uitdaging met die hitte en ontploffende buik. En toen mama haar lesje had geleerd zette ze ineens flink de vaart erachter! Want na 2,5 uur weeën en slechts 25 minuten in het ziekenhuis kwam je er al na 2 keer persen uit? Wat een verrassing! ? Haar roepnaam is Zoë.

Een bericht gedeeld door Sanny zoekt Geluk (@sannyzoektgeluk) op

 

Meer babynieuws?
Volg Kek Mama op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >