Dit wil je: 5x fijne kijktips voor het weekend

12.11.2020 15:28
disney-plus-films-series-volwassenen

Zin in een avondje bankhangen? Met deze fijne kijktips vermaak je je opperbest zodra je kind op bed ligt.

Netflix

Kom alvast in kerstsferen met Almost Christmas, pink een traan weg bij de emotionele documentaire A Lion in the House, ga klaarzitten voor een gloednieuw seizoen van The Crown of bingewatch alle afleveringen van Emily in Paris: het nieuwste aanbod van streamingdienst Netflix mag je niet missen.

 

Nina en Co

Cabaretière Nina de la Croix heeft samen met acteur Rick Paul van Mulligen en zijn partner René van Bakel twee bloedjes van kinderen. Op haar YouTube-kanaal ‘Nina en Co' geeft ze een kijkje in het leven als co-ouder. Eerlijk, openhartig en met heel veel humor. 

 

Pathé Thuis

Da's fijn: vanaf donderdag 5 november tot en met woensdag 18 woensdag kun je dagelijks een gratis film kijken op Pathé Thuis. Elke ochtend om 09:00 uur maakt de bioscoop via social media bekend welke film online komt. Wil je ‘m alvast klaarzetten voor de avond, kies dan voor ‘kijk later' en je hebt dertig dagen de tijd om de film aan te zetten. 

 

Disney+

Netflix, Pathé, YouTube; heb je nog wel tijd voor de series en films op videoplatform Disney Plus? Tuurlijk. Helemaal als je dit aanbod ziet. 

 

De zak van Sinterklaas

Loretta Schrijver, Jörgen Raymann en vijf andere BN'ers komen zaterdag 14 november bij elkaar voor een heerlijk avondje. Ze nemen cadeaus én – pittige – gedichten mee zonder te vertellen voor wie ze bedoeld zijn. Welk cadeau en welk rijmpje hoort bij wie? Degene die het raadt, wint de zak van Sinterklaas en mag mee naar Spanje. 

 

Schrijf je in voor de Kek Mama-nieuwsbrief en ontvang wekelijks de best gelezen artikelen in je mailbox >