Dit plaatsten BN’er-moeders deze week op Instagram

07.05.2019 12:48
BN'er-moeders op Instagram

Van datenight tot Bevrijdingsdag: deze bekende moeders waren er op Instagram maar druk mee. Wij hebben de leukste Instagramposts van BN’er-moeders van afgelopen week voor je op een rij gezet.

Tijd

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

To a child love is spelled time — iets waar ik aanzienlijk minder van heb gehad voor m’n dochters (mezelf, m’n man, SLA, vriendinnen etc etc etc) de afgelopen tijd. Schuldig voelen heeft geen zin en toch doe ik dat wel af en toe. Is dat wat ik wil toevoegen aan de wereld belangrijker dan de tijd die ik kan doorbrengen met de mensen om wie ik geef? Het einde van m’n boek is in zicht. Man oh man wat een bevalling. Sterker nog ik durf te stellen moeizamer dan m’n bevallingen. Wat een obstakels heb ik moeten overwinnen (writers block 2.0 gehad) en wat een angsten heb ik gehad (nog steeds eigenlijk want wat als het niks is?) Maar de boodschap die ik kom brengen is belangrijker dan m’n angsten en door de wijsheid van al die prachtige mensen die ik heb gesproken (misschien wel meer dan 50) geven me het vertrouwen dat dit fantastisch gaat worden. 9 september ——> Get ready for the launch #mamaen

Een bericht gedeeld door Nina Pierson (@ninapierson) op

Vrijheid

Powermoeder

En dan sta je ineens in je gympen en trainingspak…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ooit, in m’n vorige leven ( i.e. pre moederschap ?) reisde ik van de ene exotische bestemming naar de andere. Ik kan me herinneren hoe ik in een kanten jurkje op palen in Myanmar aan kwam en m’n koffer niet was aangekomen. Ik heb dagenlang in dat jurkje gelopen, omdat ik het vertikte om T -shirts te kopen en platte schoenen. Toen leek reizen in Europa voor mensen met een camper en vooral voor ‘laaaaater’. En voor mensen die gympen dragen en een trainingspak. Paar weken terug tijdens dit tripje naar Oostenrijk realiseerde ik me dat ik onopgemerkt gearriveerd ben in ‘later’ ? En, jawel, zelfs t woord ‘camper’ is gevallen. Is er nog een weg terug ?

Een bericht gedeeld door Victoria Koblenko (@vkoblenko) op

Lees ook
Dit plaatsten BN'er-moeders deze week op Instagram >

 

Echte superhelden

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En écht in de veronderstelling zijn dat je Spider-Man & Captain America bent ? ?️

Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell) op

Datenight

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Date Night with THE man. ❤️ @mikemeijer23 #fridaynight

Een bericht gedeeld door Marly Van der Velden (@marlyvd) op

Genieten

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dit was ‘n fijne vakantie❤️ En zo hoor je ‘n ijsje te eten.

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

De twee grote liefdes

 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >