Dit plaatsten BN’er-moeders deze week op Instagram

26.02.2019 10:48
BN'er-moeders op Instagram

Van echo tot aan een samengesteld gezin: deze bekende moeders waren er op Instagram maar druk mee. Wij hebben de leukste Instagramposts van BN’er-moeders van afgelopen week voor je op een rij gezet.

#normalizebreastfeeding

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Als er een ding is wat mij heeft geholpen met voeden in publieke ruimtes dan zijn het wel m’n beste vriendinnen (jullie weten wie jullie zijn!) die het goede voorbeeld gaven. Net toen ik had afgebouwd kregen zij bijna gelijktijdig een kindje. Ze gooiden te pas en te onpas die tiet eruit. Op een verjaardag, in een restaurant. Ontbloot. Allemaal geen probleem. Ze normaliseerden het voor mij. Ik wist dat ik dat met Bodi anders kon doen. En in dat kader deel ik deze post. In Artis bij de Olifanten, naast m’n schoonvader. #overwinning Zodat het jullie borstvoeding gevende mama’s een beetje op weg helpt of eraan herinnert hoe normaal het eigenlijk is. #normalizebreastfeeding

Een bericht gedeeld door Nina Pierson (@ninapierson) op

Zondag bosdag

Familie

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️ De ober in t restaurant vroeg gisteren aan me: ‘Are these all your children? You must be very proud, so nice to see such a big happy family!’. Normaal antwoord ik op de eerste vraag zoals altijd wat gespeeld geschrokken (want zo iemand ben ik ja, shoot me) ‘NO!’ en daarna ook nog lacherig er achteraan ‘And we are not always happy hoor’. Maar vanmiddag niet. Ondanks dat ik in de afgelopen 12 jaar echt niet altijd de ideale stief-, lief-, bonus-, whatever you call it, -moeder ben geweest voor deze allerleukste ‘grote’ kinderen van de wereld, en we echt wel wat hobbels hebben gehad, ondanks de nodige pittige gesprekken, het gejank, de minder leuke woorden, en de gelukkig op één hand te tellen ruzie’s die geen schoonheidsprijs verdienden, ondanks mijn jaloezie vroeger, en hun in mijn ogen soms onredelijke kinderlogica, of mijn ongelofelijk liefdevolle man’s verscheurde gevoel af en toe, ondanks dit alles hebben we het zo goed gedaan met zn allen, en zijn we 12 jaar later een samengesteld gezin waar ik heel gelukkig mee ben, met een man waar ik nog zo verliefd op ben, met deze ‘grote’ kinderen die ik niet gebaard heb maar die ik kan missen als ze niet bij ons zijn, waar ik pijn van heb als zij pijn hebben, die oneindig veel van hun twee kleine broertjes houden, en waar ik zelf niet te beschrijven veel van ben gaan houden. Tel daar nog een liefdevolle ex en moeder van deze snuiters met een dito gezin bij op en je hebt verdomme een feel good-movie van heb ik jou daar. Maar voordat sommige mensen nu bijna moeten spugen van deze mierzoete shizzle en ik in een soort alwetende betweterige influencer/mom-life/geluksexpert-hoek lijk te gaan zitten, EN DAT MOET JE NIET WILLEN, stop ik met dit verhaal en zeg ik tot slot nog even tegen alle moeders, vaders, stiefouders, kinderen, en partners van geliefden met kinderen uit n eerdere relatie: het is echt niet altijd makkelijk, en het duurt nu eenmaal even voordat twee gezinnen samensmelten. Neem de tijd, forceer niks en geef het de tijd. Als er genoeg liefde is komt het goed, echt. Rest me alleen nog even mn antwoord op de vraag van de ober, wat luidde: ‘Yes this is my whole family and yes, I’m very happy and very proud’.

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Om van te smelten

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoi kuikentje ? #3monthsold

Een bericht gedeeld door Bibi Breijman (@bibibreijman) op

Lees ook
Dit plaatsten BN’er-moeders deze week op Instagram >

 

Alleseter

Met z’n drieën

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The 3 of us?❤?

Een bericht gedeeld door Xelly Cabau van Kasbergen (@xellycvk) op

Mooi moment

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >