BN'er-moeders op Instagram

Van een verhuizing tot aan een skivakantie: deze bekende moeders waren er op Instagram maar druk mee. Wij hebben de leukste Instagramposts van BN'er-moeders van afgelopen week voor je op een rij gezet.

Puur geluk

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Of Maliya het naar dr zin heeft hier?! Hihi.. ze is me toch een partij gelukkig😍🏝☉🌊

Een bericht gedeeld door Sharon Doorson 🦁 (@sharondoorson) op


Prachtig

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gent zonder filter #gent

Een bericht gedeeld door Angela Schijf (@angelaschijfofficial) op


Een nieuwe start


De ochtendploeg

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een hele goedemorgen van de ochtendploeg! Maak er wat van vandaag luitjes

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op


Lees ook
Dit plaatsten BN'er-moeders deze week op Instagram >

 

More content below the advertising

Op de latten

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ready for the you beautiful mountains #familyski #stmoritz #☃️❄️☃️

Een bericht gedeeld door ELLEMIEKE VERMOLEN (@ellemieke_vermolen) op


De rest is bijzaak


Ochtendwandeling

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

What I would always want my day to start with; an early morning walk with my baby #fryslân

Een bericht gedeeld door Doutzen Kroes (@doutzen) op


Aanrader voor dit weekend

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Appeltaart recept🍎🎂 Ingrediënten Vulling 1,5 KG appels een mix van goudreinet/jonagold in blokjes en schoongemaakt 75 gram rietsuiker 1 eetlepel koekkruiden/kaneel Deeg 125 gram roomboter op kamertemperatuur 350 gram bloem 1 mespunt zout 250 gram suiker 2 theelepel bakpoeder 2 eieren 1 eigeel Recept Verwarm de oven voor op 160 graden Meng de appels met kaneel en rietsuiker maar hou een eetlepel rietsuiker apart. Meng de bloem, bakpoeder,zout en suiker door elkaar. Meng de eieren en boter erdoor en kneed tot een deeg. Maak er 2 bollen van. En rol uit tussen 2 lagen plasticfolie en rol uit tot een dunne plak. Leg de plakken even weg in de vriezer. Haal na 10 minuten eruit. Trek de ene kant van de plasticfolie eraf en leg dat in de vorm. Trek dan de andere laag eraf. Druk aan in de randen en bodem. Vul met de appels. Doe de andere laag deeg erop. Strijk af met eigeel en bestrooi met rietsuiker. Bak een uur in de oven. Serveer met ongezoete, geslagen slagroom. Tip! Je kan door de vulling noten en/of rozijnen doen.

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op

 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >