BN'er-moeders op Instagram

Van een dagje Texel tot een heerlijk cheesecake-recept: deze bekende moeders waren er op Instagram maar druk mee. Wij hebben de leukste Instagramposts van BN'er-moeders van afgelopen week voor je op een rij gezet.

Team no sleep


Ook bij pech


Prachtige foto

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aan het eind van de tunnel is altijd licht..... #thankyouisrael🇮🇱 #beautifultrip #jerusalemtelaviv

Een bericht gedeeld door ELLEMIEKE VERMOLEN (@ellemieke_vermolen) op


Dagje Texel

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dagje Texel voelt als vakantie❤️

Een bericht gedeeld door Bettina Holwerda (@bettina_holwerda) op


Lees ook
Dit plaatsten BN'er-moeders deze week op Instagram >

 

More content below the advertising

Net een ster

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Onze kleine firecracker in Mother Muse no.8 - door de fantastische @latoyavandermeeren ♡

Een bericht gedeeld door Romy Boomsma 🌿 (@romyboomsma) op


'Gewoon. Zoals jij bent'


Lekker voor morgenochtend

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Breakfast Cheesecakes🍓🍑🎂 Na al jullie enthousiaste reacties hier het recept😘 Ingrediënten voor 8 cakejes 60 g ongezouten roomboter 125 g muesli (bijvoorbeeld Zonnature muesli rood fruit) 4 gelatineblaadjes 250 g mangoblokjes 75 ml volle melk 250 g diepvries bosbessen 500 g Griekse yoghurt Ter garnering: vers fruit Smelt de boter en meng door de muesli. Verdeel de muesli over 8 vormpjes en druk aan met de bolle kant van een lepel. Zet in de koelkast. Laat de gelatine weken in koud water. Doe de mango in een pan met 50 ml van de melk en verwarm op middelhoog vuur. Doe de bosbessen in een pan met de resterende melk en verwarm op middelhoog vuur. Knijp de gelatine uit en verdeel over de twee pannetjes (2 blaadjes per pan). Haal de pannen van het vuur en laat vijf tot tien minuten afkoelen onder regelmatig roeren. Verdeel de bosbessenyoghurt over de twee pannen en meng met een garde tot een egaal beslag. Giet de bosbessenpuree op de bodems van muesli en laat tien minuten opstijven in de koelkast. Roer de mangoyoghurt door en verdeel voorzichtig over de bosbessenyoghurt. Laat een uur opstijven in de koelkast. Serveer met het extra fruit. #breakfast #fruit #cheesecake #food

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >