Deze zwangerschapsaankondiging in Harry Potter-stijl wil je zien

26.07.2021 12:05
verkleedkleding_voor_kinderen

Je hebt Harry Potter-liefhebbers én je hebt diehard fans, zoals de Amerikaanse Grace en Brennan. Hun zwangerschapsaankondiging vliegt het internet over.

Het zijn magische beelden.

Razend populair

Er is voor Potterheads Grace en Brennan maar één logische plek om hun zwangerschapsaankondiging te filmen: in The Wizarding World of Harry Potter in Universal Studios. Ze schakelen een filmmaker in, schrijven het script, maken de kostuums en filmen twee dagen lang. ‘Van begin tot eind duurde het project wel twee maanden’, vertelt Grace aan BuzzFeed. Twee jaar na de opnames deelt Grace de aankondiging op TikTok. En dat heeft ze geweten: het filmpje is inmiddels ruim 2,6 miljoen keer bekeken.

Lees ook
Babyuitzet-checklist: dít heb je allemaal nodig >

Liefdesverhaal

De video vertelt het magische liefdesverhaal van Grace en Brennan, van eerste date tot huwelijk. Maar dan helemaal in het teken van Harry Potter. Als Grace aan het eind – heel toepasselijk – met haar toverstafje zwaait, verschijnt de tekst ‘baby, december 2019’. Inmiddels is het stel trotse ouders geworden van dochter Charlie. ‘Ze is nog te klein om Harry Potter te begrijpen, maar ik kan niet wachten om onze passie met haar te delen’, aldus Grace.

@_gracenavarro_

Two years later, this is still the coolest baby announcement. ⚡️ Filmed by @heyteamkelly . ##babyannouncement ##harrypotterbaby ##wizardingworld

♬ original sound – Grace Navarro

Bron: BuzzFeed

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement en profiteer van leuke aanbiedingen!