Deze goudeerlijke post over relatieproblemen wordt massaal gedeeld

22.11.2017 11:08
relatieproblemen-post

Op sommige momenten wil blogger Whitney Fleming haar huwelijk opgeven. Maar als ze dan naar de foto van haar en haar man kijkt, verdwijnt dat gevoel direct.

Ze plaatste er een mooie post over op Facebook.

 

‘Zonder verplichtingen’

‘Soms wil ik dit opgeven’, schrijft ze. ‘De stabiliteit, de herinneringen, de relatie van 22 jaar. Soms wil ik de man die snel gefrustreerd raakt en nog steeds de wc-bril omhoog laat staan, verlaten. Dan verlang ik naar een eenvoudiger leven. Eén zonder verplichtingen of concessies.’ Whitney geeft toe dat ze het lastig vindt om te blijven investeren in haar huwelijk: ze is niet meer de vrouw die ze 22 jaar geleden was, is vaker moe, harder en veeleisender geworden.

 

Lees ook
‘Mijn huwelijk is een soort wapenstilstand, liefde vind ik bij mijn minnaar’ >

 

‘We stralen’

‘Maar dan kijk ik naar onze foto’, schrijft ze verder. ‘Dan zie ik hoeveel we samen hebben overwonnen: na verschillende miskramen, sterfgevallen en ziektes zijn we alleen maar dichter naar elkaar toegegroeid. We stralen. En als ik in zijn ogen kijk is hij nog steeds de mooiste man die ik ooit heb gekend. Weet je? Soms is een huwelijk zwaar, zwaarder dan misschien zou moeten. Opgeven is dan gemakkelijk, maar deze foto zie word ik weer opnieuw verliefd op mijn man.’

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >