bn'ers-krijgen-baby-in-2020

Nieuw jaar, nieuwe baby's. Deze BN'ers hebben hun vluchtkoffer al (bijna) klaar staan.

Kelly Weekers

kelly-weekers

Kelly Weekers en muziekproducent John Ewbank verwachten hun tweede kindje. ‘Op naar ons volgende avontuur’, schreef de ondernemerscoach en voormalig Miss Nederland op Instagram.

 

Article continues after the ad

Fockeline Ouwerkerk

fockeline-ouwerkerk-zwanger-van-tweede-kind

De actrice uit series als Moordvrouw, Nieuwe buren en Dit zijn wij verwacht haar tweede kind in het voorjaar. "Ik heb de ergste fase overleefd", liet ze aan BuzzE weten. "Het was even pittig, maar nu gaat het allemaal goed."

 

Carolien Karthaus-Spoor

bn'ers-krijgen-baby-in-2020

De actrice deelde op Instagram een prachtige (naakt)foto: 'Wie zegt dat zwangere vrouwen niet sexy kunnen zijn?', schreef ze erbij. 'Ik blijf het ongelofelijk vinden dat je lichaam gewoon een klein mensje kan produceren. Zo dankbaar dat ik dit bijzondere proces voor de tweede keer mag meemaken.'

 

Lees ook
Beetje lullig, wel hilarisch: deze gender reveal party's gaan behoorlijk de mist in >

 

Eva van de Wijdeven

actrice_eva_van_de_wijdeven_zwanger

De actrice wordt voor het eerst moeder en maakte het blijde nieuws zelf bekend op Instagram. 'Guess What?!', schreef ze bij een foto waar haar babybuik al mooi te zien was.

 

Tess Milne

Tess_Milne_tweelingzus_zwanger

KRO-NCRV-presentatrice Tess Milne is in verwachting van haar tweede kind. Dat is natuurlijk al mooi nieuws, maar helemaal bijzonder: ze is, net als twee jaar geleden, opnieuw tegelijk zwanger met haar tweelingzus. 

 

Airen Mylene

Airen Mylène BN'er interview

Airen Mylene en haar vriend Taeke Taekema verwachten een tweede kind. Dat maakte de presentatrice bekend op haar Instagramaccount: 'Wat een mega mooi cadeau in deze hectische en emotionele tijd.'

 

Lauren Verster

lauren_verster_dochter

"Ik heb het nog aan niet veel mensen verteld", zei ze in een interview met Shownieuws. "Ik kwam er vrij laat achter. Ik had twee keer getest, maar de uitslag was negatief." Toen de actrice na een vakantie voor de zekerheid nóg een test deed, bleek ze toch zwanger te zijn.

 

Elise Boers

elise-boers-babybuik

'Tiger Elise' is zwanger van een tweeling. Op YouTube neemt ze haar volgers mee in haar avontuur.

 

Romy Boomsma

Arie en Romy Boomsma

Arie en Romy Boomsma verwachten hun derde kindje. Dat maakte Romy bekend via een mooie post op Instagram. 'Zo bijzonder om weer mee te mogen maken, Arie en ik verwachten ons derde kindje.'

 

Meer Kek Mama? Volg ons op Facebook >