Prachtig babynieuws voor presentatrice Airen Mylene

31.08.2019 09:52
Airen Mylène BN'er interview

Airen Mylene en haar vriend Taeke Taekema mogen de beschuitrollen en muisjes binnenkort weer inslaan: het stel verwacht namelijk een tweede kind.

Dat maakte de presentatrice bekend op haar Instagramaccount.

 

Hectische en emotionele tijd

‘Are we ready for this?! Waaah!!! Wat een mega mooi cadeau in deze hectische en emotionele tijd’, schrijft Airen bij het kiekje. Daarmee doelt de presentatrice op het recente overlijden van haar vader. Ook Taeke heeft de foto gedeeld en schrijft: ‘Life is a roller coaster! Na het recente overlijden van onze (schoon)vader is er nu zeer blij nieuws: Bodhi de grote broer! Niet normaal hoe sterk @airenmylene is, louter liefde en respect voor de beste!!!!’

 

Moederlijke enthousiasme

Airen en Taeke werden in maart 2018 ouders van zoon Bodhi. In Kek Mama vertelde ze over hoe ze zich verbaasde over haar eigen moederlijke enthousiasme. “Ik vind het ontzettend grappig dat ik nu ook zo’n moeder ben die trots naar haar kind staat te wijzen dat op een kleedje feitelijk niks bijzonders ligt te doen. Had ik niet verwacht. Maar het klopt wel, ik hou van mensen die gepassioneerd in het leven staan en niet zielloos hun pad bewandelen. Mensen die er vol voor gaan. Zoals een kind. Bodhi gaat uit z’n dak als hij een rietje op de grond vindt, fantastisch toch.”

 

Meer kek Mama? Volg ons op Facebook >