Denk voor je doet, Weegschaal, je mond opentrekken kan altijd nog

26.12.2023 11:17
Beeld: Getty Images

Ontdek wat 2024 jou brengt in de liefde, je werk en je gezin, Weegschaal.

Weegschaal 23 september – 22 oktober

Op het gebied van werk ben je tevreden met wat je hebt. Je doet wat er van je wordt verwacht en regelmatig zelfs iets meer dan dat.

Op het sociale vlak ben je dit jaar kritischer in je keuzes. Je bent voorzichtig met wie je in je leven toelaat en gaat qua feestjes en andere uitnodigingen liever voor kwaliteit dan kwantiteit.

Lees ook – ‘Naast ouders willen we lovers blijven: hoe kom je de tropenjaren door mét een seksleven?’ >

Knoop doorhakken

Als je een relatie hebt wordt deze flink op de proef gesteld. Hoewel vervelend, geeft dit je wel meer duidelijkheid en lukt het je mede hierdoor om een lastige knoop door te hakken. De hamvraag hierbij is: geven jullie het op of zetten jullie alles op alles om het opnieuw te laten werken?

Grote aandachtspunten hierbij zijn jullie seksleven dat een beetje aan het indutten is en meer samen doen als stel, ook af en toe zonder de kinderen. Wat ook helpt is jouw eigen onzekerheden aanpakken. Je maakt je soms druk om zaken die het piekeren niet waard zijn of die je zelf in de hand hebt.

Ben je single, dan zijn er maar liefst twee aan­bidders die als clowns om jouw aandacht staan te springen. Hoewel de een wat beter zijn best doet dan de ander, heb je er toch een behoorlijke kluif aan. Leer ze allebei rustig kennen en volg vooral je gevoel.

Belangrijk voor Weegschalen

  • Voorzichtigheid is iets anders dan passiviteit.
  • Probeer niet iets te repareren dat niet kapot is.
  • Zorg dat je je zenuwen de baas bent in plaats van andersom.

Benieuwd wat de sterren in gedachten hebben voor je vrienden? Alle horoscopen vind je hier.

In de glossy Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.