De meest gelezen berichten in mei

25.05.2016 11:16
Meest gelezen berichten mei

Van kinderen die op de muren tekenen tot aan de open brief van Kek Mama’s Mariëtte. Gemist? Niet erg, wij hebben een fijn lijstje voor je zodat je weer helemaal up-to-date bent.

1. Qmusic-dj Mattie Valk niet de vader van de tweeling

Qmusic-dj Mattie Valk (31) en zijn vriendin Kirsten zetten begin deze maand een punt achter hun relatie, omdat Mattie niet de biologische vader blijkt te zijn van hun pasgeboren tweeling Bo en Vesper. Dat onthulde Mattie in een brief op de website van Qmusic.

“De kwetsbaarheid van twee pasgeboren kinderen brengt me naar plekken van mezelf die ik nog niet kende. Er is in de meest extreme vormen angst, geluk, verdriet. Maar de afgelopen periode heeft vooral ongeloof de boventoon gevoerd toen bleek dat ik niet de biologische vader ben van de twee vechtertjes”, schreef een verbijsterde Mattie.

2. Kek Mama's Mariëtte schrijft open brief aan moeder die haar te hulp schoot

Kek Mama’s Mariëtte had het zo mooi bedacht: ze ging met zoon Casper (1,5) en dochter Nora (4 maanden) naar de supermarkt. Lopend. Nora in de draagzak, Casper aan de hand mee. Het was mooi weer en ach, die kinderwagen kon wel thuisblijven. Het liep uiteindelijk anders: na een strijd met zoon Casper werd ze thuisgebracht door een wildvreemde moeder. In een open brief bedankte Mariëtte deze moeder.

3. Tweeling Nicolette Kluijver maakt ‘kunstwerk' op de muur

Laat je kinderen even alleen met wat kleurpotloden en je spierwitte muur en ze zijn ineens heerlijk creatief. De tweeling (nu 1,5 jaar) van Nicolette Kluijver had ook zo'n creatieve uitspatting en vond dat het tijd was voor een nieuw kleurtje op de muur.

4. Gezin maakt foto's met overleden zoontje en pasgeboren baby

Hartverscheurend: Mark en Susannah verloren op 22 april zoon Arend (5) na een kort ziektebed. Zijn overlijden kwam totaal onverwacht. Drie dagen later werd hun jongste zoontje Olaf geboren. Het stel liet door Stichting Make a Memory een fotoserie maken met hun overleden zoon en hun pasgeboren baby.

5. Tammy: “ik heb spijt van mijn kinderen”

De Britse website ‘The Guardian‘ publiceerde onlangs een interview met Tammy, moeder van vier kinderen. Ze vertelde hierin dat ze spijt heeft van haar kinderen.