Dat bééntje: Amy Schumer deelt schattige video van steppende zoon

11.06.2021 10:51

Het voelt bijna als gister dat Amy Schumer beviel van zoon Gene David, maar het jochie is inmiddels al twee jaar. Op zijn step scheurt hij door New York terwijl zijn trotse moeder de beelden deelt. 

In de video is te zien hoe Gene – mét helm – op zijn stepje door Central Park crosst. Blijf even kijken, want het állerliefst aan dit filmpje is hoe de tweejarige na het steppen zijn linkerbeentje de lucht in gooit. Sassy. ‘This is 2’, schrijft Amy. 

De zoete video levert een boel vertederde reacties op van haar fans en beroemde vrienden. ‘That little leg lift’, schrijft Queer Eye’s Tan France en ‘The pull-up kills me’, reageert Debra Messing. 

Lees ook
‘Dit is het favoriete speelgoed van mijn peuter (3)’

‘Geenie panini’

Toen Gene twee jaar werd, vierde Amy dat met een eerbetoon aan haar man Chris. ‘Hij zorgt altijd voor ons gezin en is een echtgenoot en een vader waar ik alleen maar van heb kunnen dromen.’ Omdat Chris een vorm van autisme heeft, is de kans groot dat Gene dat ook heeft. ‘Als hij ook maar een beetje op zijn vader lijkt, is dat geweldig nieuws. Gefeliciteerd kleine geenie panini, we houden net zoveel van jou als dat jij van schoolbussen houdt.’ 

 

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement en profiteer van leuke aanbiedingen!