Chrissy Teigen krijgt bakken kritiek op kolffoto

20.06.2018 08:54
chrissy teigen en john legend verliezen kindje

Zanger John Legend en zijn vrouw Chrissy Teigen maakten onderweg naar een vaderdagetentje een oergezellige foto in de auto, terwijl Chrissy zat te kolven. Dat ging niet onopgemerkt voorbij.

John en Chrissy kregen in mei hun tweede kind: zoon Miles. Reden genoeg voor Chrissy om haar man mee uit eten te nemen op Vaderdag. John postte de foto, waarop Chrissy voor het diner nog even kolft in de auto, op Instagram. ‘Ik weet dat het Vaderdag is’, schreef hij erbij, ‘maar mijn vrouw is nogal geweldig. Ondanks dat ze me mee uit neemt, is ze ondertussen aan het ‘werk’ als mama.’

 

Kritiek

Tot zover niks aan de hand, zou je zeggen, maar daar dacht internet anders over. Chrissy en John, samen goed voor bijna zevenentwintig miljoen volgers op social media, kregen ladingen kritiek over zich heen. “Walgelijk”, oordeelden sommigen. “Zo’n privémoment hoor je niet te delen op social media”, oordeelden anderen.

Gelukkig waren er ook heel veel positieve reacties. ‘Fantastisch dit: weet je wel hoe moeilijk het is om twee borsten tegelijk te kolven?’, schreef iemand. En: ‘Dankjewel dat je laat zien hoe moederschap er écht uitziet in de eerste maanden.’ Weer een ander reageerde: ‘Wat een prachtig stel, en wát een prachtige foto.’ Zelf oordelen? Dit is ‘m:

 

Lees ook
#IPumpedHere: moeders delen massaal foto’s van hun kolfruimtes >

 

Voorstander

Ex-model Chrissy heeft er nooit een geheim van gemaakt een groot voorstander te zijn van borstvoeding. Ook haar tweejarige dochter Luna voedde ze zelf. Het stel plaatst regelmatig privéfoto’s met de kinderen op social media.

 

Our new love, Miles Theodore Stephens

Een bericht gedeeld door John Legend (@johnlegend) op

 

 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >