Bewaak je grenzen deze zomer, Boogschutter

01.07.2023 23:14
zomerhoroscoop boogschutter Beeld: Getty Images

Wordt het een zinderende zomer, verloopt de gezinsvakantie in harmonie en stroomt het geld binnen? Boogschutter, je leest het in de grote Kek Mama zomerhoroscoop.

Schrap uit je leven wat er al een tijdje niets aan toevoegt, Boogschutter.

Boogschutter (23 november – 20 december)

De zomer is een prima periode om alles uit je leven te schrappen wat er al een poosje niets meer aan toevoegt. Dit geldt niet alleen voor abonnementen waar je geen gebruik meer van maakt of spullen waar je niets meer mee doet, maar ook voor personen waar je niets meer mee hebt. Je herkent ze aan het gevoel van het aan een verplichting te moeten voldoen wanneer je met ze afspreekt. En het feit dat je tot vijf minuten voor tijd hoopt dat ze afzeggen.

“Seks is nu toch wel belangrijk voor je”

Met de liefde gaat het fijn. Ben je single, dan kunnen we beter spreken van ‘lust’, want seks is nu toch wel belangrijk voor je. Je gaat voor iemand die jou finaal van je sokken blaast qua seksuele aantrekkingskracht. Ben je al een poosje samen, dan doe je er alles aan om de sleur buiten de slaapkamer te houden. Eigenlijk zou je partner hier ook wat meer zijn of haar best voor mogen doen.

Met het oog op je carrière wordt er veel geduld van je gevergd. Obstakels en andere vertragingen belemmeren je in je werk waardoor je lang niet alles kunt doen wat je wilt. Irritant, maar het is even wat het is. Gelukkig word jij er niet voor verantwoordelijk gehouden.

Ook belangrijk:

  • Opruimen is iets anders dan overdrijven, niet alles hoeft altijd exact op hetzelfde plekje te staan of te liggen.
  • Laat andermans problemen niet de jouwe worden.
  • Bewaak je grenzen en dender er zelf niet overheen. Je doet soms meer dan je aankunt.

Benieuwd wat de sterren in petto hebben voor je vrienden? Alle horoscopen vind je hier.

Lees elke maand de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste tips voor jou en je kids. Abonneer je nu op Kek Mama en krijg tot 45% korting.