7x jullie cadeaus voor de juf

18.07.2016 10:38
Beeld: Getty Beeld: Getty

De laatste schoolweek is altijd stressvol. Alle knutsels en werkjes moeten mee naar huis, er moet afscheid genomen worden van elkaar en o ja, ook nog iets leuks voor juf of meester. Omdat je al genoeg aan je hoofd hebt, posten wij de afgelopen weken wat cadeautjes die je snel en goedkoop aan kunt schaffen. Maar niet iedereen koopt een afscheidscadeautje. Sommige van jullie maken ze zelf

Op onze Facebookpagina stroomden de foto’s binnen. Hier de zeven leukste bij elkaar om je te inspireren.

1. Esther Sentjens-Theelen maakte met haar dochter dit afscheidscadeau voor haar favoriete juf die halverwege het jaar moest gaan vervangen in een andere klas. “Ze was er heel blij mee.”

2. Ryanne Becking: “Wij hebben een fruitschaal gemaakt met de vingerafdruk van alle kindjes. En voor de hoofdjuf ook een ontbijtsetje met de afdrukken. Verder een fotoboekje met foto’s van alle uitjes en evenementen op school het afgelopen jaar.”

3. Lisette Van Der Linden ontwierp samen met andere ouders deze waanzinnig leuke poster. “Vorig jaar (1/2) hebben we de kinderen in letters gelegd als het ABC en die op posterformaat in een lijst gegeven.”

4. Kimberly Smits knutselde deze fantastische potloodplantenbakjes.

5. Dit lieve balletpakje is van het kind van Berdien Vs. Speciaal voor juffendag.

6. Susanne Arendsen Koorenhof maakte met haar kind dit glitterende schilderijtje.

7. Marianne Dekker gaf een heerlijk theesetje.

Toch geen zin om zelf aan de slag te gaan? Kijk dan even bij onze leuke lijstjes die we vorige week en de week ervoor plaatsten.