7x goudeerlijke (maar ietwat botte) uitspraken van kinderen

15.08.2022 13:40
dilemma schamen man botheid Beeld: Shutterstock

Wat er allemaal omgaat in dat koppie van je kind is een raadsel. Maar wat er uitkomt, is in elk geval goudeerlijk (en soms wat bot), zo bewijzen deze uitspraken van kinderen.

En tóen werd het ongemakkelijk…

‘Toen een familielid zwanger was, probeerden mijn nichtjes uit te vogelen hoe baby’s gemaakt worden. Plotseling ging er een lampje branden: ‘Oh, dus dat betekent dat ze seks hebben gehad’. Vervolgens zeiden ze tegen hun moeder: ‘Oh, dus dat betekent dat papa en jij ook seks hebben gehad’. Ze leken sceptisch en vervolgden: ‘Papa ziet er gewoon niet uit als iemand die seks heeft.’

Ai, pijnlijk

“Oom Eric, wanneer komt de baby?’ vroeg mijn kind, die net had geleerd hoe een zwanger persoon eruitziet. Oom Eric was niet zwanger.’

Ze bestuderen je van top tot teen

‘Mijn 6-jarige dochter kwam naast me zitten, keek me plotseling aan en zei: ‘Mam, waarom heb je een snor?”

We zeggen het je: goudeerlijk, die kinderen

“Pap, ik heb je zonder haar getekend, want dat heb je bijna niet meer’, aldus mijn 5-jarige zoon.’

Lees ook: Eh, wat? Ouders delen vreemde (maar hilarische) uitspraken van hun kind

Dat je het even weet

‘Tijdens het afwassen zong ik een liedje, toen mijn 4-jarige dochter binnenkwam. Ze vertrok haar gezicht en zei: ‘Mam, je kunt niet zingen, en het doet pijn aan mijn oren.”

En bedankt

‘Mijn man werkt in een supermarkt en hoorde een moeder, die haar twee kinderen in een winkelwagen vooruitduwde, klagen over hoe zwaar ze waren. Het oudste kind, een jaar of zeven, kijkt haar aan en zegt: ‘Jij wilde twee kinderen.”

Tijd voor een lesje biologie

‘Mijn ex-partner was een flinke man. Hij deed z’n shirt uit waar zijn 4-jarige neefje bij stond, die vervolgens naar zijn buik keek en zei: ‘Is dat je kont?”

Bron: BoredPanda

Ontvang elke maand Kek Mama met korting en gratis verzonden op jouw deurmat! Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.