In samenwerking met Kek Mama

6x huishoud-must haves voor als je kinderen hebt

02.10.2018 08:53
huishoud-must_haves_voor_als_je_kinderen_hebt

Terwijl jij net een pak rijst laat vallen, sleept de hond de halve inhoud van de tuin naar binnen, rolt door de modder en besluit je kind z’n stroopboterham over de bank te smeren. En dan roept manlief óók nog kribbig of zijn overhemd ‘nou nog steeds niet’ gewassen is.

Herkenbaar tafereel? Dan komen de producten uit onderstaand lijstje ongetwijfeld van pas.

 

Luierdoekjes

Moet je als moeder echt in huis hebben. Natuurlijk voor de billen van je baby, maar ook om een vlekje weg te poetsen, je uitgelopen mascara te fatsoeneren, vette vingerafdrukken van het raam te halen, vieze hondenpoten af te doen, handjes van je peuter schoon te maken of.. Nou ja, je kunt ze werkelijk voor álles gebruiken. 

 

Opbergbakken

Voordat je kinderen kreeg vond die opbergbakken ongetwijfeld maar lomp en onhandig, maar we kunnen je verzekeren: nu wil je niet meer zonder. Je kiepert er zo al het rondslingerende speelgoed in waardoor je je woonkamer in twee minuten transformeert van oorlogsgebied naar een living uit een magazine.

 

Wasmand (en niet één)

Maar het liefst een stuk of drie. Of ieder kind een eigen. Want hoe vervelend is het om zelfs in het donkerste hoekje van het huis nog een sok te vinden? Zet je op elke kamer/verdieping een mand, dan hou je de boel een stuk opgeruimder.

 

Soda

Een tip uit grootmoeders tijd, maar wel een die altijd bewaard moet blijven. Van de badkamer schrobben, vieze luchtjes uit de kattenbak laten trekken tot de vacht van je hond frisser laten ruiken, vlekken uit het kleed halen, knuffels opfrissen en zelfs je haren wassen: dit middel is overal goed voor.

 

Steelstofzuiger

Ben je ook altijd een eeuwigheid bezig met stofzuigen doordat de stekker steeds in de knoop raakt? Of kom je door het gebrek aan voldoende stopcontacten nét niet in dat lastige hoekje? Met de Philips SpeedPro Max steelstofzuiger heb je hier geen last van: door het 360°-mondstuk kom je overal bij en na het opladen kun je tot wel 65 minuten lang (zonder draad dus) schoonmaken – zelfs handig als er tegelijkertijd een lastige peuter aan je been hangt.

Ook ideaal: met de afneembare handheld unit met borstel heb je twee stofzuigers in één, waardoor je zonder problemen die koekkruimels van je bank kunt zuigen. Verder is de SpeedPro Max snel te reinigen door de makkelijk afneembare stofemmer én is-ie voorzien van een verwijderbare borstel die eenvoudig schoon te maken is. Kijk voor meer informatie op de website.

 

Wijnopener

Omdat wijn altijd fijn is. Zelfs als je tegen stroopvlekken, rondslingerend speelgoed, vuile was en koekkruimels aankijkt.