Veel Nederlanders gaan massaal gourmetten met de feestdagen: gezellig, lekker én prima te doen met kinderen. Nog geen gourmetstel in huis? Wij zetten een paar fijne modellen voor je op een rij.
Lees verder onder de advertentie
Alleskunner
Heb je even? Dit gourmetstel heeft namelijk maar liefst vijf verschillende standen, waaronder een grill- en bakplaat, wokgedeelte en raclettepannetjes. En omdat-ie lekker groot is, kun je er met wel acht personen van genieten.
Komen opa en oma mee gourmetten? Dan ga je voor dit plug & share gourmetstel van Tefal. Je kunt er meerdere sets op aansluiten, zodat je op afstand met z’n allen kunt smullen van een heerlijk diner.
Sla twee vliegen in één klap: met dit gourmetstel van Princess gril je op een antiaanbaklaag én een stenen grillplaat. Onderin bak je je pannenkoekjes en omeletten. Inclusief acht pannetjes en houten spatels.
Dankzij de vierkante vorm is dit gourmetstel perfect voor de kleinere tafel. En de mogelijkheden zijn er niet minder om: je kunt grillen, bakken, wokken en zelfs je eigen mini pizza’s maken. Reken maar dat je kind niet kan wáchten om aan te schuiven voor het kerstdiner.
Denise (45) had een relatie met een twaalf jaar jongere man toen ze op haar 38ste werd overvallen door een niet te stuiten kinderwens. Inmiddels is dochter Isabeau zes. Ze ziet haar vader één zondag per maand.
Olympisch schaatskampioen Irene Schouten werd een half jaar geleden moeder van haar zoontje Dirk. Inmiddels zit ze op een roze wolk, maar haar zwangerschap was allesbehalve rooskleurig.
Van gymtassen inpakken tot zwemlessen plannen, van BSO-schema’s tot traktaties regelen: het loopt allemaal via jouw hoofd. En nu blijkt uit onderzoek dat al die mentale to-do’s niet alleen jouw brein bezetten — maar ook je relatie beschadigen.
In het televisieprogramma De Klassenavond doet Erwin een aangrijpend verhaal over zijn dochter, die hij al twaalf jaar niet meer heeft gezien. In gesprek met presentator Rob Kamphues vertelt hij openhartig over het gemis en de pijn die hij dagelijks voelt.
Soms kunnen leraren niet helemaal eerlijk zijn tegen ouders. Beleefdheid en professionaliteit gaan nu eenmaal voor — en dus zeggen ze op het rapport dat je kind een “sociale persoonlijkheid” heeft, terwijl ze bedoelen dat hij of zij de hele dag door kletst.