5x gourmetstellen voor een heerlijk kerstdiner

11.12.2020 13:32
gourmetstellen kerstdiner Beeld: Shutterstock

Veel Nederlanders gaan massaal gourmetten met de feestdagen: gezellig, lekker én prima te doen met kinderen. Nog geen gourmetstel in huis? Wij zetten een paar fijne modellen voor je op een rij.

Alleskunner

Heb je even? Dit gourmetstel heeft namelijk maar liefst vijf verschillende standen, waaronder een grill- en bakplaat, wokgedeelte en raclettepannetjes. En omdat-ie lekker groot is, kun je er met wel acht personen van genieten.

Hier koop je ‘m.

 

Plug & share

Komen opa en oma mee gourmetten? Dan ga je voor dit plug & share gourmetstel van Tefal. Je kunt er meerdere sets op aansluiten, zodat je op afstand met z’n allen kunt smullen van een heerlijk diner.

Bestel ‘m hier.
 

Lees ook:
Niet geschikt voor het kerstdiner: 9x mislukte recepten >

 

Lekker simpel

Een fijne, ronde grillplaat voor een nóg fijner prijsje. Je kunt er mee bakken en grillen en krijgt er zes pannetjes bij.

Hier koop je ‘m.

Duo-grill

Sla twee vliegen in één klap: met dit gourmetstel van Princess gril je op een antiaanbaklaag én een stenen grillplaat. Onderin bak je je pannenkoekjes en omeletten. Inclusief acht pannetjes en houten spatels.

Koop het gourmetstel hier.

 

Compact

Dankzij de vierkante vorm is dit gourmetstel perfect voor de kleinere tafel. En de mogelijkheden zijn er niet minder om: je kunt grillen, bakken, wokken en zelfs je eigen mini pizza’s maken. Reken maar dat je kind niet kan wáchten om aan te schuiven voor het kerstdiner.

Hier bestel je dit gourmetstel voor vier personen.
 

 

Nog meer fijne tips voor de feestdagen?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >