Lindsay Lohan toont trots haar zwangere buik op cover beautymagazine

09.06.2023 09:43
Beeld: Instagram

Voor wie het nog niet wist: Lindsay Lohan (36) is zwanger! De Amerikaanse actrice heeft inmiddels een prachtige buik. En die showt ze trots op de cover van de nieuwste Allure én haar eigen Instagram.

Op de coverfoto draagt Lindsay een zwart uitgesneden jurk, waardoor haar prachtige buik te zien is. ‘Ik kan niet wachten om te zien wat het gevoel is en hoe het is om moeder te zijn’, vertelt ze in het interview met het beautymagazine.

Dieper geluk

‘In alle opzichten – inclusief die van haarzelf – is Lindsay de gelukkigste die ze ooit is geweest. En op een bepaald moment in de nabije toekomst wordt dat geluk overschaduwd door een nog dieper geluk: Lindsay Lohan is zwanger’, schrijft Allure bij de video van de actrice.

In haar coverinterview met Allure vertelt Lindsay uitgebreid over haar zwangerschap. Ze heeft de laatste tijd flink gehuild, of het nou simpele gebaren waren of iets groters zoals een babyshower: ‘Tranen van geluk. Dat is gewoon wie ik ben’, zegt ze daarover. ‘Hoewel het nu waarschijnlijk baby-emotie is.’ Over de zwangerschap zelf zegt ze: ‘Het is overweldigend, maar op een goede manier.’

“Raad eens?”

Lindsay trouwde in 2022 met Bader Shammas, assistent vice-president bij Credit Suisse. Later dat jaar was ze in New York en zei ze tegen haar moeder dat ze merkte dat er iets anders was. Ze deed een test en eigenlijk meteen werd duidelijk dat ze positief testte. ‘Ik liep de kamer binnen, ik gooide de test neer. Ik had zoiets van: “Raad eens?” Hij zegt: “We zijn?” En dat waren we. Ruim vijf weken.’

Lees elke maand de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste tips voor jou en je kids. Abonneer je nu op Kek Mama en krijg tot 45% korting.

Bron: Instagram, Allure