Wil je zien: Bo Wilkes getrouwd en deelt eerste (prachtige!) beelden

22.05.2024 17:38
Bo Wilkes Fotografie: Mark Groeneveld

Echte Gooische Moeder Bo Wilkes is na vijftien jaar verkering getrouwd met haar grote liefde Paul. Op Instagram deelt ze nu de beelden en ja, ze ziet eruit om door een trouwringetje te halen.

Het stel trouwde op Santorini, de plek waar Paul Bo voor de tweede keer ten huwelijk vroeg. “In een eerder interview met Kek Mama vertelde ze daar uitgebreid over. “De eerste keer kwam het er niet van, omdat ik zwanger raakte en we vervolgens gingen verhuizen, verbouwen, nog meer kinderen. Je kunt stellen dat de komst van drie kinderen al de grootst mogelijke commitment is, maar toch voelde het niet com­pleet zolang ik als enige een andere achternaam draag.”

Dat is dan vanaf nu het geval. Ze deelt de eerste, prachtige, beelden van de bruiloft op Instagram en schrijft daarbij: ‘geen woorden nodig, alleen ja’.

“Het organiseren van de bruiloft is op zichzelf weer iets wat hun relatie versterkt, zegt Bo. “Het is leuk om er samen mee bezig te zijn en te ontdekken welke mensen echt belangrijk voor ons zijn. De gastenlijst verschilt behoorlijk van de lijst van tien jaar terug. We kiezen bewust voor een intieme ceremonie, met een harde kern van veertig man, ergens in Frankrijk. Ik vind het ook geweldig dat de kinderen oud genoeg zijn om het feest mee te vieren – ze mogen ook echt hun handtekening zetten. Ik kijk er enorm naar uit.”

Lees ook: Echte Gooische Moeder Leslie: ‘Zelfs de kinderen naar school brengen of samen eten werd een uitdaging >

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.