Wietze de Jager maakt geslacht vierde kindje bekend (en zijn dochter reageert hilarisch)

08.05.2023 13:00
wietze de jager wordt vader

Nog heel even en dan zijn Wietze de Jager en zijn vrouw Lieke met z’n zessen. Binnenkort komt er namelijk een baby bij. In zijn ochtendshow op Radio538 maakt de radio-dj bekend of ze een jongen of een meisje verwachten.

Tijdens de zwangerschap van hun derde kind wilden Wietze en Lieke het geslacht niet weten, maar nu konden ze niet wachten om het te ontdekken. Al wisten de twee het eigenlijk wel zeker: er komt een meisje bij. Dat was ook de wens van dochter Juul. “Ze wil dolgraag dat het een meisje wordt, want die heeft al twee broertjes. Een meisje zou zó leuk zijn. En die jongens willen uiteraard gewoon nog een jongetje”, vertelt hij. “Ik dacht ook aan een meisje eigenlijk. We hadden al veel meisjesnamen in gedachten, en qua jongensnamen kwamen we er nog niet uit.”

Lees ook: Wietze de Jager en Klaas van Eerden stoppen met 538-ochtendshow: ‘Betere balans tussen radio en familie’

Wisselende reacties

Een grote ballon met gekleurde confetti maakt uiteindelijk een eind aan alle onduidelijkheid. Op een geluidsfragment is te horen dat er uit de ballon blauwe confetti komt, en dus krijgen de kinderen binnenkort een broertje. Hoewel zoons Kees en Harm-Adam meteen enthousiast zijn, moet dochter Juul duidelijk even aan het idee wennen. ‘Nóg één?’, reageert ze ietwat teleurgesteld. Inmiddels is ook zij helemaal om, laat Wietze op de radio weten. “Uiteindelijk vroeg ze of we dat jongetje ook konden opmaken en jurkjes aantrekken, want dat zag zij helemaal voor zich. Dat is helemaal prima joh, dat komt goed.”

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Radio 538 (@radio538)

Bron: Shownieuws

Lees elke maand de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste tips voor jou en je kids. Abonneer je nu op Kek Mama en krijg tot 45% korting.