Wietze de Jager en zijn vrouw willen spannend avontuurtje tijdens gezinsvakantie (maar dat gaat mis)

01.09.2022 10:05
wietze de jager wordt vader

Elke ouder weet: voor wat spanning tussen de lakens is soms een logistieke planning nodig, óók tijdens een gezinsvakantie. Wietze de Jager en zijn vrouw Lieke trokken zich even terug in hun appartementje en parkeerden de kinderen voor de iPad. Maar daarna ging het mis…

Wietze biecht z’n hilarische seksblunder op in zijn programma op Radio 538. “Het is op vakantie wel een uitdaging om de intimiteit op te zoeken met je partner”, begint hij. Zeker met een peuter, die je niet uit het oog kunt verliezen. Na een ochtend bij het zwembad vertrekt het gezin naar hun appartementje. “We geven die kinderen even de iPad, dan zijn ze sowieso al een halfuurtje zoet. Lieke en ik dachten: dit is het uitgelezen moment om even de toenadering op te zoeken met elkaar.”

Poedeltjenaakt opgesloten

Wietze en Lieke trekken zich terug in de badkamer voor een spannend avontuurtje. Voor de zekerheid draaien ze de badkamerdeur vanbinnen op slot met een sleutel, zodat ze niet betrapt kunnen worden door hun vijfjarige dochter Juul. “Maar op dat moment denk ik ook: misschien moet ik de deur van het appartementje ook even op slot doen. Dat ze in elk geval niet weglopen.” Maar je voelt ‘m al aankomen: de deur is met geen mogelijkheid open te krijgen. “Lieke staat daar poedeltjenaakt, ik sta daar poedeltjenaakt, in die badkamer, middenin Italië.”

Lees ook: ‘Ik laat mijn vriendinnen meegieren om de seksbloopers’

Dochter Juul in actie

Het idee van Lieke, om vanuit het raam om hulp te roepen, is geen optie. “Er zitten allemaal Nederlanders op dat park”, vertelt Wietze. En dus moet dochter Juul in actie komen. “Dus ik slaan op die badkamerdeur: ‘Juul, juul, je moet papa en mama komen helpen.” De radio-dj vraagt zijn dochter om de iPad onder de deur door te schuiven, om in elk geval nog iets van contact met de buitenwereld te hebben. “Dus ik stond daar ineens met Peppa Pig in m’n hand en een naakte vrouw achter me. Het ging helemaal mis.” Uiteindelijk is Juul de ‘heldin van de dag’, want nadat Wietze de sleutel onder de deur doorschuift, weet zij haar ouders te bevrijden. “Een ding is zeker”, zegt Wietze. “Die vierde is niet op komst.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Radio 538 (@radio538)

Ontvang elke maand Kek Mama met korting en gratis verzonden op jouw deurmat! Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.