Een huis vol: Wietze de Jager wordt vader van vierde kind

24.03.2023 10:13
Bron: Instagram

Fantastisch nieuws voor Wietze de Jager en zijn vrouw Lieke Veld. Het stel krijgt namelijk een vierde kind, zo maakte de radio-dj bekend in zijn show De 538 Ochtend met Wietze en Klaas.

Er waren deze week meerdere hints over een mysterieus raadsel in de ochtendshow. Uiteindelijk wezen die allemaal op een vierde kindje. Op Instagram is te zien hoe co-host Klaas van der Eerden gister al het goede antwoord raadde.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Radio 538 (@radio538)

Een half jaar geleden vertelde Wietze nog openhartig over het zoeken naar de balans tussen het vaderschap en zijn carrière. Soms voelde hij zich tekortschieten. “Dan heb je het gevoel dat je het net niet goed genoeg kan doen. Ik wil gewoon met de juiste energie bij mijn kinderen zijn.” Kees Valentijn en Harm-Adam en Juul Bettie worden dus weer grote broers en zus.

Wietze laat weten ‘heel erg blij en dankbaar’ te zijn met de gezinsuitbreiding. Zijn vrouw liet eerder in een interview al doorschemeren te dromen van een gezin met vier kinderen. “Dan zie je dat dat er toen al in zat. Dan krijgt uiteindelijk de vrouw weer gelijk, hè?” lacht de presentator op de radio.