Wát een verhaal: meisje (3) neemt levende vis mee in drinkbeker naar school

14.12.2021 12:40

Als ouder maak je behoorlijk wat gekke dingen mee. Maar de ouders van de 3-jarige Peyton winnen de prijs voor het allerbeste (en vreemdste) verhaal. Hun dochter nam ‘per ongeluk’ een vis mee naar school.

In haar drinkbeker…

 

Vis mee naar school

Lauren, de moeder van Peyton, schrok zich een hoedje toen de school haar belde met de boodschap: ‘Mevrouw, wist u dat Peyton haar vis mee naar school heeft genomen?’ De vis – die Peyton zelf uitkoos en Mermaid noemde – zat verstopt in haar drinkbeker. ‘Ze heeft ‘m blijkbaar uit het aquarium geschept, in haar beker gedaan en naar school meegenomen’, vertelt Lauren in een bericht naar een familielid.

 

Lees ook
Hilarisch: 5-jarige denkt dat moeder een alien is na vinden van haar paspoort >

 

Met vissenvoer en al

Het goede nieuws: de vis leeft nog. Wel heeft Peyton uit de beker gedronken terwijl haar vis erin zat. ‘Toen ze tijdens de pauze uit haar beker dronk, zag een leraar dat er iets in zat’, gaat Lauren verder. Het meisje was helemaal vergeten dat er een vis in zat. Het is niet alleen een hilarisch verhaal, maar ook best een schattige actie. Lauren kon dan ook niet boos worden op haar dochter. ‘Ik opende de beker en zag dat ze er zelfs vissenvoer in had gedaan. Ze is een goed en verantwoordelijk baasje.’ Maar voortaan worden álle huisdieren geteld voordat Peyton van huis gaat.

Peyton met haar vis Mermaid:

Bron: BuzzFeed Beelden: Lauren Scanlan

 

 

Nog meer Kek Mama?
Schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >