Gluren: het hysterische verjaardagsfeestje van dochter Khloé Kardashian

13.04.2022 13:14
khloe kardashian met dochter true

De dochter van Khloé Kardashian werd deze week vier jaar. En een Kardashian-telg viert haar feestje natuurlijk niet zomaar met een taartje of trosje ballonnen. Voor de 4-jarige True werd alles uit de kast getrokken. En dan voornamelijk veel, heel veel, pastelkleurige ballonnen. 

Moeder Khloé plaatste foto’s van het hysterische verjaardagsfeest, net als een lieve boodschap voor haar dochter: “Fijne vierde verjaardag! Ik zou willen dat ik je in een potje kon stoppen zodat je voor altijd zo klein zal blijven. Toch voelt het als een enorme eer om jou op te zien groeien tot de kleine dame die je nu bent. Bedankt dat jij mij koos als moeder, True.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Felicitaties van oma

Ook trotse oma Kris Jenner laat de verjaardag van True niet zomaar voorbij gaan. Met een aardige reeks kiekjes feliciteert ze haar kleindochter uitgebreid op Instagram: “Met je lach verlicht je elke kamer en je geeft de allerbeste knuffels.” Zoet!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kris Jenner (@krisjenner)

Op haar verjaardag zelf was True voor het eerst in Disneyland, samen met tante Kim en haar kinderen. Khloé deed uitgebreid verslag van het uitje in haar Insta stories.

Wij kunnen niet wachten tot de Sweet 16-feestjes…

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief