Vacature: social media redacteur Kek Mama (28-32 uur)

02.05.2023 20:30
groepsapp nachtmerrie Beeld: Getty Images

Ben jij een social media expert en vind jij het leuk om creatieve content te maken? Wil jij werken in een gezellig team waar humor centraal staat? Dan is Kek Mama op zoek naar jou.

Wat je doet als social media redacteur

Als social media redacteur ben jij verantwoordelijk voor de social media kanalen van Kek Mama met de focus op Instagram en short form video. Jij bent degene die onze social media strategie uitvoert en optimaliseert. Je bedenkt creatieve en aantrekkelijke content passend bij het merk die de Kek Mama doelgroep aanspreekt en je zorgt voor interactie met onze volgers. Daarnaast ben jij aantoonbaar ervaren in het maken van short form video, kun je formats bedenken en ontwikkelen en weet jij hoe je deze het beste kunt inzetten op Instagram.

Redenen waarom deze functie iets voor jou is

  • Je bent een creatieve duizendpoot die altijd op de hoogte is van de laatste social media trends
  • Je hebt aantoonbare ervaring met short form video
  • Jij weet als geen ander hoe je commerciële samenwerkingen kunt omzetten in creatieve en relevante content
  • Je vindt het leuk om mee te denken met de andere platformen waarop ons bedrijf actief is
  • Je hebt een proactieve houding en een positieve instelling
  • Je vindt persoonlijke ontwikkeling belangrijk
  • Je bent betrokken bij het bedrijf
  • Je vindt het belangrijk om in een gezellig team terecht te komen

Over Kek Mama

Kek Mama is hét 360 graden glossy magazinemerk voor moeders. We richten ons op vrouwen met kinderen van 0 tot 12 jaar. Het magazine is hét momentje voor jezelf: met eerlijke verhalen, persoonlijke interviews en herkenbare columns. De succesvolle website KekMama.nl trekt ruim 2,5 miljoen unieke bezoekers per maand. Daarnaast bedienen we een grote community op onze social kanalen.

Wat biedt Familyblend jou?

Familyblend is een jong, dynamisch en groeiend bedrijf met veel persoonlijke aandacht in de vorm van ontwikkelingsgesprekken en bijbehorende budgetten (€500,- per jaar). Het hechte team van collega’s geeft elkaar regelmatig updates over wat er speelt binnen het bedrijf. Maandelijks bespreken we de highlights en de cijfers en sluiten we af met een leuke borrel. En voor dat extra stukje teambuilding gaan we aan het eind van het jaar met z’n allen naar het buitenland. Zo zorgen wij ervoor dat al dat harde werken wordt beloond!

Familyblend is gevestigd aan de Daalsesingel 51 in Utrecht. Ben je geïnteresseerd in deze functie? Mail jouw cv, motivatie én portfolio vóór 17 mei naar lisa@familyblend.nl.