Thomas Berge deelt kinderen niet meer op social media

19.09.2022 09:59
thomas berge en vriendin elianne

Thomas Berge is vader van een zoon en verwacht binnenkort zijn tweede kindje. Maar we hoeven niet te verwachten dat-ie zijn kind(eren) in volle glorie op social media showt. De zanger heeft namelijk besloten om ze niet meer online te delen.

“Daar hebben we afspraken over gemaakt”, vertelt hij aan het AD. Zijn partner Elianne vult aan: “We laten nooit ons huis zien, wat er in de kast ligt of wat ik voor de baby heb gekocht. Maar als we uit eten gaan, kan ik dat best delen. Ik krijg vaak hele mooie reacties.”

Verantwoordelijkheid

Of Thomas hoopt dat de aanstaande baby later ook in de showbizz belandt, net als z’n ouders? Dat weet hij nog niet. “Je wordt het niet, je bent het, dat hou je niet tegen. Als je talent hebt, wordt dat zichtbaar en willen mensen je zien. Ik voel wel verantwoordelijkheid, omdat ik de wereld ken. Het kan een slangenkuil zijn. Daarom moet je zorgen voor de juiste mensen om je heen en een goede advocaat.”

Lees elke maand de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste tips voor jou en je kids. Abonneer je nu op Kek Mama en krijg tot 45% korting.