Team No Sleepers: Robert de Hoog wordt opnieuw vader

27.03.2024 19:38
Beeld: Videoland

Heerlijk nieuws voor Sleepers-acteur en regisseur Robert de Hoog en zijn vrouw Sophie: ze verwachten hun tweede kindje. Dit maken ze bekend op Instagram met een serie foto’s.

‘Het leven de laatste tijd’ schrijven ze erbij. Op een screenshot van een appgesprek tussen de twee vraagt Sophie aan Robert of ze zijn vest mag lenen, want ‘daarin zie je mijn buik niet’. Ook zien we al een beginnend babybuikje en het stel dat trots de positieve test vasthoudt.

Liefdevolle bubbel

In augustus 2021 werden ze voor de eerste keer trotse ouders van zoon Kees. Tijdens de zwangerschap sprak Robert vol lof over zijn vrouw. Hij schreef toen: ‘Het is bijzonder om te zien hoe sterk je bent en hoeveel je aankan, want zwanger zijn is niet alleen een roze wolk.’ Afgelopen jaar stapten ze in het huwelijksbootje, nadat Sophie haar Robert ten huwelijk had gevraagd. Over die dag zei hij in gesprek met Art Rooijakkers: “Het was gewoon zo liefdevol. Die bubbel is heel fijn en dan ontploft je hart van liefde.”

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.