De zomer in je bol: Strandweer op komst!

29.04.2024 16:30
Smeltend ijsje

De winter leek wel een half jaar te duren, maar het lijkt even voorbij met de treurnis. Het wordt namelijk aangenaam warm deze week.

Volgens Weeronline zijn de weergoden ons positief gezind deze week. Vandaag hangt er al een vleugje zomer in de lucht (16 tot 20 graden) en vanaf dinsdag kan de temperatuur oplopen naar 23 graden. Een heerlijke temperatuur om er met de picknickmand op uit te gaan, het krijspaleis te verruilen voor één van deze leuke buitenspeeltuinen of de BBQ aan te slingeren. Leg de buitenkussens wel weer bijtijds binnen; de dag wordt namelijk afgesloten met een flinke onweersbui.

Pak die strandtas maar!

De strandtas kan woensdag uit de kast. In het oosten van het land kan de temperatuur oplopen tot 25 á 26 graden. De gevoelstemperatuur is waarschijnlijk hoger vanwege de druk en de hoge luchtvochtigheid. Wil je niet weer naar Scheveningen? Kijk dan eens bij deze heerlijke stranden voor een onvergetelijke dag met het gezin (of gewoon met jezelf en dat boek dat je al maanden uit wil lezen).

Donderdag koelt het iets af: het wordt dan tussen de 18 en 20 graden. Ook de dagen daarna blijft de temperatuur rond de 20 graden schommelen, wat toch wel lekker is voor de tijd van het jaar.

Bron: Weeronline

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.