Zien: zwangere Shary-An wordt verrast met bijzondere babyshower

16.08.2022 23:10
Zangeres Shary-An

Zangeres Shary-An en haar verloofde DJ Nena Kreber kunnen niet wachten: nog even en hun dochter Billie wordt grote zus. Hoog tijd voor een feestelijke babyshower, dachten de vrienden en familie van Shary-An.

‘Ik wist écht van niks!’, schrijft de zangeres bij een reeks foto’s en filmpjes op Instagram. ‘En JA ik ben zooooo ontzettend emotioneel deze dagen hahahaha… Het was zo leuk oh zo leuk naaahhh zoo leuuuk aaahhhh leuk echt heel leuk nou zoooo leuk. Ik ben ZO verrast!’

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Shary-An Nivillac (@shary_an)

Schuldig

Samen met Nena heeft Shary-An al een kindje, dochter Billie. Hierover vertelde ze eerder aan Kek Mama: “Ik durf het bijna niet hardop te zeggen, want ik ken genoeg mensen die kampen met slapeloze nachten en gedoe, maar Billie is zo relaxed. Ze slaapt goed, eet goed, lacht veel en huilt alleen als er écht iets aan de hand is. Ik voel me bijna schuldig dat Neen en ik er zo fris en fruitig bij lopen. Ik klop het maar af.”

Ontvang elke maand Kek Mama met korting en gratis verzonden op jouw deurmat! Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.