Shanice van de Sanden onthult de naam van haar pasgeboren dochtertje

08.12.2023 15:51
Shanice van de Sanden onthult de naam van haar pasgeboren dochtertje

Ruim twee weken geleden werden voetballer Shanice van de Sanden en haar vriendin Tatjana Jempormiasse ouders van hun eerste kindje: een meisje. Nu maakt Shanice via Instagram bekend hoe de kleine meid heet.

Shanice van de Sanden maakt babynaam bekend

Shanice maakte eind november al bekend dat de baby geboren was. Dat deed zij in een filmpje waarin ze terugblikte op de wedstrijd van haar club Liverpool. “Aan het begin van deze week ben ik moeder geworden”, zei ze daarin. Ze maakte een doelpunt tijdens de wedstrijd en daarover zei ze: “Ik scoorde voor mijn baby girl. Ik ben zo blij en zo tevreden.” De Oranje-Leeuwin maakte het babynieuws ook al tíjdens de wedstrijd bekend door na het doelpunt met haar armen te wiegen, alsof ze een baby vasthield.

Haló Blu

Dat de baby geboren is, was dus al bekend, maar de Oranje-Leeuwin deelde nog geen foto op social media en de naam bleef nog geheim. Tot nu! Shanice heeft twee foto’s op Instagram gezet met daarbij de tekst: “Haló Blu van de Sanden 💞 MY WORLD! 21.11.2023”. Het meisje heet dus Haló Blu. Op de eerste foto zien we de beentjes van de baby en op de tweede foto zien we hoe Shanice haar dochter vasthoudt.

Zwangerschapsaankondiging

Shanice en Tatjana maakten de zwangerschap in juni bekend met een foto op Instagram. “We kunnen niet wachten om je te ontmoeten mijn kleine bébé. We houden nu al zoveel van je”, schreven ze bij de foto. Tatjana droeg het kindje en is op de foto met een blote buik te zien.

Nog meer Kek Mama? Schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >