Roze muisjes: Défano Holwijn vader geworden van dochter

15.04.2024 12:04
Beeld: Instagram

Heerlijk nieuws voor Défano Holwijn en zijn vriendin; ze zijn namelijk ouders geworden van hun eerste kindje. Hun dochter kwam op een hele bijzondere dag ter wereld, zo deelt de rapper en YouTuber bij een eerste kiekje van de kleine spruit.

Op 9 april werd Ammika Iyoki Jhé Holwijn geboren. ‘Ze besloot te komen op mijn moeders jaardag. Extra special’ schrijft hij. Onder de foto regent het felicitaties. Zo schrijven Mikky Kiemeney: ‘Gefeliciteerd!’ en Anna Nooshin: ‘Ahhhh gefeliciteerd lieverd’.

Afgelopen december maakte Défano bekend dat hij vader zou worden. ‘Meet the parents’ schreef hij toen bij een foto van hem en zijn vriendin.

Dank voor alle liefde

Hoe gek hij op de moeder van zijn dochter is, maakte hij een paar weken terug nog duidelijk. Bij een prachtige foto van haar schreef hij: ‘Dank voor alle liefde. En de moeder van verdient alles en meer! Was altijd al gek op jou, maar deze maanden hebben me nog meer laten zien wat voor prachtpersoon ik naast me heb.’

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.