Mikky Kiemeney staat stil bij de eerste maand van zoontje Miles met lieve kiekjes

22.12.2023 14:11
Mikky Kiemeney staat stil bij de eerste maand van zoontje Miles met lieve kiekjes

Wat vliegt de tijd! Miles, het zoontje van Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong, is alweer 1 maand oud. Mikky staat daar op Instagram bij stil met schattige foto’s én matching outfits!

Mikky Kiemeney deelt nieuwe foto’s van zoontje

Op 21 november werden Mikky en Frenkie ouders van hun eerste kindje. De afgelopen maand hebben ze natuurlijk een heleboel geknuffeld met de kleine Miles en ze zijn ook al samen op pad geweest. Het gezin maakte een wandeling over het strand en daar werden lieve foto’s gemaakt.

Matching outfits

Zo zien we een gezinsfoto met z’n drietjes en twee foto’s van Mikky met Miles. Opvallend zijn de matching outfits van moeder en zoon. Ze dragen allebei een zwart-wit gestreepte trui en een beige muts. Hoe schattig is dat? “Miles 1 month”, schrijft Mikky bij de foto’s. De lieve reacties stromen binnen. Onder andere Anna Nooshin, Monica Geuze en Noor de Groot reageren vertederd.

Geboorte

Eind november bracht de vader van Frenkie, John de Jong, het prachtige nieuws naar buiten dat Mikky was bevallen. De datum is bijzonder voor het stel, want 21 is het rugnummer van Frenkie. Dat nummer koos hij niet voor niks, het is namelijk de geboortedag van zijn opa. Het nummer is dus bijzonder voor de hele familie, des te mooi is het dat Miles op de 21e geboren is. Op 1 december onthulde het stel de naam van hun zoontje.

Nog meer Kek Mama? Schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief