Babynieuws: Robert Pattinson wordt vader

21.11.2023 09:31
Robert Pattinson vader

Leuk babynieuws uit Hollywood: Robert Pattinson en Suki Waterhouse krijgen samen een kindje. Suki maakte haar zwangerschap dit weekend bekend tijdens een optreden.

Robert Pattinson en Suki Waterhouse krijgen een kindje

Op het Corona Capital Music Festival in Mexico City liet Suki weten: “Ik besloot om iets glinsterends aan te trekken omdat ik dacht dat dat misschien de aandacht af zou leiden van iets anders”, hiermee doelde de actrice en zangeres op haar babybuik. “Ik weet niet zeker of het werkt”, aldus Suki, gehuld in een zilverkleurige mini-jurk.

Relatie

Het is het eerste kindje voor Robert en Suki. De twee zijn sinds 2018 samen. Ze werden dat jaar samen gespot tijdens een date in Londen. Ze houden hun relatie zoveel mogelijk uit de schijnwerpers. Pas in 2022 maakten ze samen hun rodeloperdebuut bij een modeshow van Dior in Egypte.

Insta-official

Pas in mei van dit jaar plaatste Robert voor het eerst foto’s met Suki op Instagram. Hierop zijn ze samen bij het Met Gala te zien. Ondanks dat de twee Insta-official zijn, heeft Suki nog nooit een foto met Robert op Instagram gezet. Of we binnenkort een knusse zwangerschapsshoot gaan zien of leuke gezinskiekjes, dat is dus nog maar even de vraag.

Nog meer Kek Mama? Schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >