Rihanna zwanger van tweede kindje: ‘Als je moeder wordt, geeft iets je het gevoel dat je de hele wereld aankan’

13.02.2023 11:25

Rihanna en haar vriend, rapper A$AP Rocky, krijgen een tweede kindje. Fans bespeurden een zwangerschapsbuikje tijdens haar SuperBowl-optreden van afgelopen nacht en inderdaad: de zangeres is weer in verwachting.

In een knalrode jumpsuit maakte Rihanna afgelopen nacht haar comeback in de rust van de SuperBowl. In dertien minuten tijd bracht ze de hits van zeventien jaar carrière. Toch was het niet de muziek waar de fans niet over uitgepraat raakten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RİHANNA🔵 (@rihannaofficiall)


Het verder losjes zittende pak was opengeritst bij haar buik en volgens fans zou daar toch echt een beginnend babybuikje te zien zijn. Online werd er druk gespeculeerd en na de show bevestigde de woordvoerder het babynieuws. En nu ook RiRi zelf, met een foto op Instagram waarop haar zwangere buik goed te zien is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RİHANNA🔵 (@rihannaofficiall)

‘Je kunt alles’

Negen maanden geleden beviel de zangeres nog van haar eerste kindje. De naam van haar zoontje maakte ze nooit bekend. Hij was de reden voor de twijfel en de uiteindelijke keuze om de SuperBowl te doen. In de aanloop naar het concert toe zei ze in gesprek met Apple Music: “Ik dacht: is dit wel een goed idee? Ik ben net drie maanden geleden bevallen. Moet ik wel zulke grote beslissingen nemen nu? Misschien krijg ik er spijt van.”

“Maar als je moeder wordt, geeft iets je het gevoel dat je de hele wereld aankan. Je kunt alles. De Super Bowl is een van de grootste podia ter wereld. Hoe eng dat ook is, de uitdaging maakt het ook juist leuk. Ik vind het belangrijk dat mijn zoon dat ook ziet.”