Rihanna vindt het cool om jongensmoeder te zijn

30.04.2024 12:09
Rihanna SavageXMaternity Beeld: Instagram @savagexfenty

Zangeres Rihanna vindt het ‘echt cool om een jongensmoeder’ te zijn, zei ze in gesprek met E-News. Al hoopt ze dat haar volgende spruit een meisje zal zijn.

Waarom ze het zo heerlijk vind om jongensmoeder te zijn? “Ik kan zo casual, of zelfs slordig zijn, als ik maar wil, maar het dwingt me ook om de mooie dingen van het vrouw-zijn en al mijn vrouwelijkheid te omarmen. Ik omarm dat nu zoveel meer,” zegt ze over het zijn van een jongensmoeder. Haar jongens RZA en Riot Rose geven de zangeres een groter doel in het leven. “Alles wat ik nu doe, moet de moeite waard zijn, vooral als het betekent dat ik even zonder ze ben.”

Een dochter

Rihanna hoopt op een groot gezin met haar partner A$AP Rocky. “Ik wil wel meer dan twee kinderen. En een meisje wil ik graag. Toch gaat de zangeres er vanuit dat de kans groter is (zelfs 75%) dat haar volgende kind weer een jongetje zal zijn. “Dat is dan natuurlijk ook goed, maar fingers crossed.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.