Rihanna vertelt openhartig over zwangerschap: ‘Ik geniet’

14.02.2022 09:02

De zwangere Rihanna leeft momenteel op een roze wolk: de 33-jarige zangeres, die in verwachting is van haar eerste kind, geniet volop van haar zwangerschap.

“Het is tot nu toe een spannend proces. Ik leef van week tot week”, vertelde Rihanna aan Entertainment Tonight. “Er gebeuren constant nieuwe dingen die ik over me heen laat komen en ik geniet ervan.”

Slaapliedje

Hoewel de zangeres zich nu volledig op de komst van haar eerste kind focust, is muziek niet helemaal naar de achtergrond verdwenen. Maar Rihanna, die in 2016 voor het laatst een album uitbracht, zal vanwege het aankomende moederschap niet ineens met een slaapliedje komen. “Mijn fans zouden me vermoorden als ze zolang wachten en het een slaapliedje blijkt te zijn.” Ook haar vriend A$AP Rocky kijkt enorm uit naar de komst van hun kindje. “Alles is nieuw voor mij. Dus ik heb er zin in.”

 

Lees ook
Deze foto verdient de prijs voor ‘zwangerschapsaankondiging van het jaar’ >

 

Kinderwens

A$AP maakte zijn relatie met Rihanna in mei 2021 bekend, nadat ook daar maandenlang over werd gespeculeerd in de pers. In tijdschrift GQ vertelde hij toen dat Rihanna voor hem de ware is. “Ik geloof dat je het gewoon voelt wanneer dat zo is. Zij is het helemaal voor mij”, aldus de rapper. Ook zijn kinderwens stak hij niet onder stoelen of banken. “Als dat voor mij in de sterren geschreven staat, absoluut. Ik denk dat ik een heel goede, aanwezige en leuke vader zal zijn. Het vaderschap lijkt me geweldig.”

Meer Kek Mama? Volg ons op Facebook >